onsdag den 28. september 2016

Trappeneser

Hos Ski Bygg får du det meste innen gulv og alt tilbehør. Også overgangslister og trappeneser. Valgmulighetene, kompetansen og de sterke merkevarene . Vi fører et bredt utvalg, og har varianter som passer både ute og innendørs.


Trappeneser gir skisikring og kontrastmarkering i trapp.

Uborede trappeneser kan monteres med monteringslim hvis underlaget er plant. Alternativt kan dette kombineres med skruer. Bor i tilfellet hull med Ø4mm. TRAPPENESER Et lite men spennende marked! Rustfritt stål eller aluminium.


Har stk ubrukte trappeneser til salgs. Ferdig resultat med påmonterte trappeneser.

No automatic alt text available. Vi hjelper deg å gjøre trappen sikrere for alle. Barge grigia a-elle 15x30x4.


Jeg skal ha slike trappeneser på hvert trappetrinn (eldre trapp) hvor jeg har lagt eikeparkett. Fotlist Boen Hvit Eik Mattlakkert. Våre trappeneser kan festes på alle . Antiskli trappeneser blir levert for å forhindre skli- og fall-relaterte ulykker i trapper. Den sterke sklisikre overflaten vil gi et forbedret fotfeste og et sikkert . Produksjon, m rull etter ordre.


U-Tread trappenese i aluminium for sklisikring av trapper. Profilene leveres i lengder på 100cm hver, og er forborret . This Pin was discovered by Nina Frisk. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bordene blir frest og bøyd . Trykk for å vise flere1Ingen flere treff .

IBG Industri- og Boligprodukter AS. Vi anbefaler også tilsvarende på opptrinn. Pergos 5-i-gir ulike listetyper for ulike deler av gulvet, alt i én praktisk pakke. Listene står perfekt til gulvet.


Benytt trappeneser for å beskytte avslutningen av belegget i trappen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg