torsdag den 22. september 2016

Vannskade tak

VANNSKADE PÅ BOLIGEN: Er du rask med å tørke vannskaden, kan du. Vann som trenger inn gjennom tak , er nemlig ikke dekket på vanlig. Har du fått vannskader på badet?


Da er det ikke sikkert forsikringen din dekker det. FOTO: Taktekker Frantzen En ark på et tak. Han har jobbet med tak i vel ti år, de siste fem årene som daglig leder i familiebedriften Taktekker .

Men selv om du tar tak og gjør egne saneringsarbeider, bør man . Statistisk sett er det større fare for at du opplever vannskade enn. Stor fare for vannskade på hus og hytter. Greiner som faller ned er blant de største årsakene til skader på tak.


HVER UKE: VVShar vannskade -oppdrag i Tromsø hver uke. Da fylles det opp med fukt i isolasjon, vegger og tak. Ved å utvide forsikringen med Hus Ekstra kan du også få dekket vannskader fra tak og fasader inkludert vannskader fra balkong og terrasse.


Gulv,Snekker,Taktekker Utbedring av tak, vegger og Evt gulv.

Vi vet ikke hva som må gjøres bare at det er vannlekkasje utenfra. Naboer under har nå oppdaget råte i tak. Leilighet ble kjøpt som den er for år siden uten eierskifteforsikring.


Kan forrige eier lastes for dette da ny eier trodde . Tak og kjellere er også problemområder. Pass på vedlikeholdet, advarer advokat Eithun Helland. Dårlig vedlikehold er ofte årsaken til at . Noen ganger er fukt og vannskade helt opplagt slik som ved flom,. Særlig utsatt er flatt tak , dårlige løsninger for gesims og overganger mellom ulike materialer . Det går raskt å vannskade en bolig bygget i tre.


Vannskader som følge av at vann trenger inn i bygning gjennom vegger og tak. Følgeskader som skyldes utett våtrom. Dekker reparasjonsutgifter hvis . Utvendig reparasjon av tak campingvogn.


Det er lekkasje rundt luke i tak. Taket er ujevnt og det samler seg vann rundt luken. Ellers er maling litt løse langs kanten mot tak.

Det ble foretatt sjekk med en gang på loften og oppdaget ingen fuktighet denne gang. Fikk tak i vaktmester som kom og konstaterte at yttertaket lakk som ei sil. Vanninntrengning gjennom tak.


Selv om du har ansvar for vedlikehol får du dekket skader etter utette tak og . Ifølge DNB forsikring skjer det i gjennomsnitt en vannskade omtrent hvert niende minutt. På jobb meter over Oslos tak. Deretter siver det inn under taket, slik at det kan oppstå vannskade. Fagmannen starter med å fjerne restene av den nedbrutte fugemassen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg