mandag den 26. september 2016

Brandslange kobling

Stort udvalg af Storz slangekoblinger - fastkoblinger - overgangskoblinger og slutdæksler til vores brandslanger. Koblinger til brandslange (14). Falck Storz C kobling med mm slangestuds inkl. Grundfos brandslange 10mtr. Dobbelt storz kobling til brandslange.


Med i sættet følger også metalringe.

En brandslange er en slange, der bruges til at slukke brande med. Samme kobling som C-slange, kun diameter er forskellig. Afløbsslanger med storz kobling i standard længde. Brandslangen er klar til brug med påmonterede koblinger. Begge ender Storz Alu Cmm, Længde = mtr.


Entreprenør brandslange uden DIN-normering. Hvid Lænseslange med koblinger. Sælges kun i længder á og meter.

Storzkoblinger har et arbejdstryk på max. Syntetisk brandslange EPDM hvid. Denne fleksible brandslange giver en kraftigt, koncentreret vandstråle på m. Storz koblingen er lavet af aluminium i høj kvalitet og kan holde til bar tryk.


Anvendes primært som brandkobling til transport af væsker, luft, pulver og granulat. I hver ende er en kobling af jern. Museum Østjylland - Museet for . Strøx CEE-stik á 400V, amp. Enhedspris: Kostpris: Antal:.


Nito rustfri kobling ½”, bar. Kvalitets slange med kobling i begge ender. Velegnet til dræning af vand efter skybrud og til tømning af vand fra brønde. Kaldes også C-eller CF-slange.


C- kobling og transportkasse. Sammenlign priser og læs anmeldelser af dykpumpe haveredskaber. Klik her og find den bedste pris nu!


Fleksibel, slidstærk og vejrbestandig ”High Quality” brandslange 100.

Sæt bestående af: Tsurumi dykpumpe type LB-480. STORZ monteret i hver ende af brandslange. Lagerstatus: Ikke på lager - Ring for leveringstid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg