tirsdag den 27. september 2016

Sjøkart ipad test

Jun Det finnes også GPS-moduler som kan tilkobles en iPad med kun. OS-app men også en svært god nettside for visning av sjøkart. Apple har sluppet åpne test -versjoner av både iOS og macOS Mojave, samt tvOS. Er ute etter et sjøkart til mobilen, og lurer på hva som finnes der ute,.


Bruker det mest på ipad men det går å bruke det på telefonen også. Hvilket nettbrett som tillegg til kartplotter?

Det beste kartet på iPad - Seilmagasinet. Innhold › Navigasjon og sjømannskap Sahypaň görnüşi Apr Vi har testet åtte ulike digitale sjøkart på leting etter feil og mangler. Elektroniske kart er blitt bedre, men ingen er perfekte. Jun Appen fungerer til både iPad og Android-nettbrett. Siden sjøkart tar stor plass, må du laste dem ned i biter.


May Det finnes flere apper til iPad som viser båtens posisjon i kartet. Vi har plukket ut de tre appene vi mener er de mest aktuelle akkurat nå. Apr Et sjøkart kan i alle tilfeller være lurt å ha dersom du er ute i båt,.


Pad har blitt fornyet en rekke ganger.

TEST : iPad bedre i solskinn. Apr Men Android-versjonen ligger et par fot bak iPad -versjonen. Aug Vi har tidligere skrevet mye om iPad som navigasjonshjelpemiddel i båt. Valget står mellom iPad med vanntett hus (upraktisk) eller Sony . Akkurat i tide til båtsesongen lanseres det nå en ny navigasjonsapp for iPad og. A favorite among cruisers, anglers, sailors, and divers.


Navionics sjøkart på iPad med BadElf fungerer utmerket. Gule Sider med gratis sjøkart for iPad. Find the same detailed charts and advanced features as on the best GPS. Mar Kan man få et nettbrett som er like bra som budsjett- Ipad og til samme pris? Har hørt at for å få GPS til å funke på ipad må man ha simkort, noe jeg egentlig.


Si fra om du tester noen av disse. Oct Nå har gulesider lansert sjøkart som gir deg masse info når du skal ut. Pad fungerer i sol, men ikke så godt som en moderne plotter. Vi har foretatt en rask test av appene Navionics, iSailor, PlanNav, iNavX og . På iPad må en ha simkort for å få GPS som er innebygd. Etter flere tester flere steder i landet vårt.


Bullfighter har i dag et eget test - og racingpanel i Norge, samt flere dyktige designere.

Alle bidrar til å kontinuerlig videreutvikle Bullfighter. Båtsportkart er nå tilgjenglig for iPad ! Kanskje markedets beste sjøkart for iOS?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg