onsdag den 28. september 2016

Gipsdybel

Sammenlign priser og læs anmeldelser af gipsdybel Byggematerialer. Klik her og find den bedste pris nu! Altid stort udvalg i dyvler og plugs og søm, skruer og beslag hos Harald Nyborg.


Selvborende gipsdybel med skrue velegnet til enkelte eller dobbelte gipsplader. Den effektive næse giver et hurtigt startfæste, og et .

Det er ikke nødvendigt at forbore ved montering i et lag gips. Dybelen er let at montere plan med . GKMS 31mm gipspladedybel skærer sig gennem gipspladen og formtilpasser sig i gipsen. Kan monteres med en almindelig PH bits. GKM 31mm gipspladedybel skærer sig igennem gipspladen og formtilpasser sig i gipsen.


Bæreevnen varierer og står typisk angivet på pakken i forhold til forskellige materialer. For en gipsdybel er bæreevnen ofte opgivet i Kilonewton .

Gipsdybel i Metal elforzinket med skrue er den professionelle gipsdybel. CC gipsdybel med skrue, elforzinket. Til middel tunge ophæng og montage af f. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Ploggi Plug 13xmm til Gips, Metal Til lettere ophæng og montage af f. Elafbrydere, ledningsholdere, lettere billeder, platter etc. Køb Xtech U, Gipsdybel online på wood-online. XTECH U Nylon gipsdybel Uden skrue Mål: 10xmm stk. Fischer Gipsdybel GKS Med skrue pakke a stk. Expandet Jet-Drive gipsdybel.


Anvendes til montage af middel tunge emner på gipsplader, fibergipsplader, spånplader, masonit og andre plader som anvendes i byggeri. Find BEFÆSTIGELSE - stort udvalg indenfor BESLAG OG BEFÆSTIGELSE på toolworld. Vi fandt desværre ikke det produkt.


Du kan få oplyst forhandler på tlf. Spit Driva TP gips plugs med skrue PZ2.

Læs mere om dybel, søm, skruer og befæstigelse her i e-mærket webshop med hurtig levering. Jeg skal hænge en sengelampe op hos min søn. Den skal sidde på en 2- lagsgipsvæg - jeg er i tvivl om jeg skal bore for og bruge de dybler . Produktbeskrivelse Den selvborende gipsmetaldübel GKM skærer sig gennem gipspladen og formtilpasser sig i den.


Fordele Skarp, selvskærende gevind giver. Se vores store sortement af van varme og sanitet på vvs1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg