torsdag den 29. september 2016

Selge antikviteter på nett

Vårt butikklokale har fremdeles en liten del fylt med antikviteter og vi har valgt å la. Kun for privat kjøp og salg. Dette er en gruppe for kun gamle ting.


Vi søker alltid alle typer bondemøbler og - antikviteter av høy kvalitet til våre kommende. Om du har noe du vurderer å selge , ikke nøl å ta kontakt med:. Aase Antikk - Kjøp og salg av antikviteter , samlerobjekter og curiosa.

Rødseth Orientalske Tepper - Selger orientalske tepper med flott kunst og antikvarisk . Her finner du linker til nettbutikker som selger antikviteter og snurrepiperier. Har du hørt om den gamle damen som ville selge et maleri hun var. Kjøp og selg antikviteter , glass, krystall, møbler, smykker og bestkk på auksjoner og til fastpris på QXL. Hvis man har behov for å selge kunst og antikviteter i forskjellige prisklasser kan det lønne seg og la GWPA vurdere hvordan man kan oppnå de beste prisene. Spes artiker ifm restaurering og vedlikehold av hus og antikviteter.


Om du ønsker at vi skal selge varen for deg i vår butikk, gjør vi gjerne dette mot et posentandel av salget. Vi utfører taksering for arv og skifte av kunst, antikviteter , samlinger,sølv, smykker og hele bo. Det danske auksjonshuset selger designmøbler, antikviteter , samleobjekter og kunst på Internett.

Selger kunsttrykk, plakater og innrammede bilder på nettet. Men nordmenn har etter hvert fått mer kunnskap om antikviteter , og er. Enkelte tilbyr også verdivurdering over nett ved at du sender bilde og informasjon.


Vi har vår butikk i Langgaten (inngang fra Flintergata) i tillegg til eget auksjonshus i Storgaten i Sandnes. Vi kjøper og selger antik, gull, sølv og diamanter . Du setter minstepris, du får din egen auksjonsrådgiver og selger du ikke koster det heller ingenting. Alle kan lære å selge antikviteter på nettet. Når de fleste tenker på ordet antikk , tenker de på bestemorens store tunge armoire eller utskårne himmelseng.


Kunst selger på nettet også i krisetider. Du bør følge med på nettsider som har med antikviteter å gjøre, slik at du vet . Køb og salg af Antikviteter på DBA. Gode tilbud og billige priser på Antikviteter til salg på DBA. Oversikt over nettauksjoner og nettbutikker som selger nytt, brukt og antikk. Markedsplass hvor det kjøpes og selges håndlagde ting, antikviteter og alle mulige . Petter Olsen slipper gevinstskatt når han selger Skrik.


Det samme gjør du, når du selger dine malerier og antikviteter. Ting fra Torget, Antikke møbler, Torget. Med nettauksjon, menes auksjon hvor all aktivitet utelukkende foregår via nettet , og det ikke finnes noe mellomledd mellom selger og kjøper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg