fredag den 11. november 2016

Kjøling i hus

Smarte produkter gjør huset mer levelig. Sommeren er her og varme, solfylte dager venter. Om du skulle trenge en pause fra solen, eller syns innetemperaturen har steget litt for mye har vi en rekke . Vi har et stort hus over etasjer med balansert ventilasjon.


Dette fungerer svært dårlig synes jeg selv om fagfolk mener dette er slik det skal . Luft-luft kjøling : Det å bruke en luft til luft vamepumpe til å kjøle koster mindre.

Les også: Nå har nesten halvparten av alle hus varmepumpe. Sørg for at dørene inn til rommet du vil kjøle er lukket, ellers risikerer du å suge ut varm luft fra hele huset. Han kommer med flere tips for effektiv kjøling av hjemmet. Mens norske hus er godt isolerte, og overfører lite varme inn gjennom veggene, . Da er det greit å vite hvordan man kan bruke varmepumpa til kjøling uten at det blir for dyrt. Er ute etter en kjølevifte ja, med en slags form for kjøling integrert.


Varmepumpe, kjøling gjør IKKE at vinningen går opp i. Et multianlegg gir en fleksibel løsning med valgfri type innedeler og kapasitet. Passiv kjøling kan brukes i hele huset eller i utvalgte rom.

Alle som har et vannbåret varmesystem kompletterer med en stillegående vifte. Les her hvordan et moderne hus oppfyller kravene i standarden,. Enten du tror det eller ei, kan du faktisk bruke uteluften – som jo finnes helt gratis i naturen – til å både varme opp og til å kjøle ned huset ditt. Er det vanskelig å sove i sommervarmen? Noen varmepumper kan reverseres slik at de kan gi deg kjøling på rekordvarme sommerdager.


Da vil mye av pengene du har spart på oppvarming gå til kjøling. Om vinteren, når behovet for å varme opp huset er størst, har løvtrærne felt . TempraKON ADVANCE -Air-puten Med innebygget kjøling Trykkavlastning og effektiv luftsirkulasjon Størrelse: 40x60xFyllmiks: sibirske. REYKJAVIK: Geotermisk energi varmer opp hus og holder is og snø borte. De store anleggene produserer varme om vinteren og kjøling om . Eaton-Williams er en engelsk industrigruppe som har spesialisert seg på kjøling.


De kjøler ned mennesker, hus , flyplasser og museer. Eneboliger med energieffektiv vannbåren varme og kjøling samt hygienisk. Mange drømmer om å eie sitt eget hus – et sted der de kan trekke seg tilbake, men . Marken mellom Måltidets hus og Arkivenes hus er ikke øde land. Innovasjonsparken, Arkivenes hus , IRIS, . Spesielt gjelder dette i nyere hus som er godt isolert og som fort blir varme på sommeren.


I tillegg har folk flest blitt mer vant til kjøling etter utenlandsreiser til . Dessuten krever tette og godt isolerte hus at mye vanndamp som plantene transpirerer, fjernes fra veksthuset.

Dette bør vi gjøre på en måte som ikke fører til at . Vanlig løsning for oppvarming i boliger eller kontorbygg med kjøling og oppvarming. Med dagens topp moderne varmepumper er kostnadene for bruk av kjøling meget lave. I eksemplet her har vi brukt en standard varmepumpe i et standard hus , . Kan brukes til kjøling om sommeren. Monteringen krever kun små inngrep i huset og kan installeres i de fleste boliger. Investeringskostnadene er moderate.


Samtidig oppnås ”friske hus ” med god luftkvalitet. Dersom bygget er utstyrt med kjøling (air-condition), slik at avtrekkstemperaturen er lavere enn .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg