fredag den 18. november 2016

Strømforbruk kjøleskap

Tommelfingerregelen er at det er oppvarming, varmtvann og belysning som trekker strøm. Vanlige husholdningsapparater som kjøleskap , . Lær hvordan du overtaler kjøl og frys til å roe strømbruken litt. Det er ikke alltid de tingene vi tror bruker mest strøm som faktisk gjør det.


Gjennomsnittlig forbruk på elektriske apparater ved et årsforbruk på 25. Dinside har tidligere beregnet hvor mye strøm de ulike apparatene i en gjennomsnittlig husholdning bruker i løpet av ett år.

Strømforbruk står kanskje ikke øverst på lista når du velger nye hvitevarer? Hei, Jeg vet dette er et tema som har vært diskutert mye men har ikke klart å finne ut av akkurat dette. Jeg har et Isotherm 65l kjøleskap. Playstation suger like mye strøm som fem kjøleskap. Kjøleskap i båt, reduksjon av strømforbruk.


Jeg tenker å kjøre 230v kjøleskap på 12v anlegg med inverter (Victron). Frysere og kjøleskap er i bruk timer i døgnet, 3dager i året. Fryseren i C- klassen gir et beregnet forbruk på 5kWh per år, mens .

De fleste velger hvite- og brunevarer etter andre kriterier enn strøm - forbruk. Mer strøm og nytt kjøleskap. Av Ingvar Johnsen Mange har inspisert reportasjebåten Båtmagasinet. En år gammel Grand Banks vi kjøpte i fjor. Enten det er på hyttetur, båtferie, camping eller road-trip med bobil.


Vet du hvilket kjøleskap du burde velge? Og hva fungerer egentlig best – gass eller strøm ? Den norske hytta er gått fra å være nøktern til å bli et hjem nummer to, hvor vi bruker strøm til oppvarming, dusjing, belysning, kjøleskap , . At et kjølehjørne bruker litt mer strøm er heller ikke helt riktig. De bruker mye, mye mer strøm. Det fortsatt gode grunner til å spare strøm , mener energirådgiver Trond Paasche i. Den anbefalte temperaturen i et kjøleskap er 3-grader. Lavt strømforbruk : Gamle kjøleskap drar mye strøm.


Plasseringsvennlig gasskjøleskap som også kan drives på strøm. Dette populære kjøleskapet tar liten plass og har dessuten bryterpanelet på toppen av skapet. Propankjøleskap har vært benyttet på strømløse hytter i mange tiår og vi har etterhvert fått lang erfaring med bruk av disse.


Isotherm kjøleskap er kjent for høy kvalitet, stillegående kompressorer og lavt strømforbruk. Noen seiler mest med vindstyring og bruker således ikke strøm til det formålet.

Isotherm Cruise følger mål som er blitt en standard i tusenvis av båter. Volum på liter og et fryserom på liter med luke. Straks båtsesong over hele landet. Vi har tatt en nærmere titt på Redningsselskapet sine tips til hvordan du kan spare strøm når du ikke ligger .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg