onsdag den 23. november 2016

Tablet holder til nakkestøtte

Praktisk tabletholder til nakkestøtte fra Stevison. Passer til de fleste 7-1tablets. Holderen er justérbar og giver en solid støtte til din . Denne universelle tabletholder er den perfekte løsning til underholdning af dine børn eller passager. Flyt underholdningen om på bagsædet med denne smarte tablet holder.


Monteres nemt og enkelt ved at skrue gribearmene ind til nakkestøttebenene.

Tabletholder 5-til nakkestøtte. Universal holder til alle ipad og tablets i størrelser fra til tommer. Klik her og find den bedste pris nu! Kan nemt monteres på de fleste nakkestøtter, kan drejes 3grader.


Holder til tablet , som er monteret på bilens nakkestøtte. Perfekt til dem, der sidder på bagsædet, så de under kørslen kan se film, arbejde eller spille. På holderen er der to greb som skal placeres så . Apple cover samt holder til nakkestøtte til bilen el.

Vi har holdere til din tablet , så du kan bruge den som GPS eller hænge den på. Køb Hama tablet holder til nakkestøtte 7-1online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Til bagsædet, fastgøres under nakkestøtten.


Gør den lange bilrejse til en fornøjelse. Holder for å sette opp nettbrettet ditt på framstolens nakkestøtte , perfekt for å se på film etc. Den kraftige plastkonstruksjonen sørger for at.


Den smarte holder har 3graders rotation, så du let kan tilpasse skærmen til . UNIVERSAL CAR HEADREST HOLDER FOR TABLETS. Fullwidth banner container description. Bilholder til nettbrett for både vindu og nakkestøtte. En universal holder til nettbrett slik at det kan brukes i bilen. Montering for nakkestøtte : Installasjonen er enkel og krever ingen verktøy.


Festeanordningen holder nettbrettet sikkert i perfekt passform under reisen. For baksetet, festes under nakkestøtten, brukes horisontalt. Sammenlign tilbud på Ipad nakkestøtte i kategorien Tilbehør til tablet fra en rekke nettbutikker samlet.


Universalholder som også kan brukes til GPS eller DVD-spiller.

Festes med sugekopp i frontruten eller i stengene til nakkestøtten med det medfølgende festet. Stativet har en justerbar arm som kan tilpasses de fleste nettbrett og tablets.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg