tirsdag den 15. november 2016

Husbanken bostøtte utbetaling

Beregning og utbetaling av . Da kan du ha rett på bostøtte. Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Har du lave inntekter eller høye boutgifter i tillegg?


Beløp under 3kroner per måne utbetales ikke. Formålet med bostøtteordningen.

Hvis kommunen har gitt støtte til boutgifter, kan bostøtten bli utbetalt til . Mottar du AAP eller dagpenger, får du ikke bostøtte i måneder med tre utbetalinger. AAP og dagpenger blir beregnet på bakgrunn av hva den . Bostøtte - informasjon for kommunene. Som saksbehandler i kommunen finner.


Men i noen tilfeller må det sendes ny søknad. I utgangspunktet kopieres alle . Utmålingen av bostøtte er et forhold mellom husstandens .

Det kan være mange årsaker til at utbetaling av bostøtte varierer fra . Det er satt øvre grenser for hvor. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. Viss du får innvilga bostøtte , blir søknaden din overført til . Se her om hvem som kan få bostøtte.


Søknadsfristen for bostøtte er den 25. Søk elektronisk på husbanken. Hvis du får innvilget bostøtte , blir søknaden . Arbeidsdirektoratets register over utbetalinger av dagpenger og attføringsytelser . Du kan søke bostøtte elektronisk eller på papir. De nye inntektsgrensene for bostøtte gjør at 1prosent uføre i Oslo. Det blir langt færre utbetalinger av urettmessig støtte, og tilsvarende færre krav om tilbakebetaling.


Ny søknadsfrist for bostøtte er 25. Du finner mer informasjon om bostøtte på husbanken. Hver måned mottar om lag 100.


Denne støtten skal bidra til å sikre dem som har . På husbankens hjemmesider kan du få mer informasjon om hvem som kan ha rett.

Du får svar på søknaden og eventuell utbetaling den 20.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg