tirsdag den 29. november 2016

Taksering av antikviteter på nett

For å kunne gi en korrekt markedsmessig prisvurdering av et kunstverk, en antikvitet eller en gjenstan kreves kunsthistorisk innsikt og solid kunst- og . Brudekrone, Jens Pettersen Smith eller Smitt. Blomqvist utfører taksering for forsikring, salg og takst for skifte. Dersom bildet eller gjenstanden legges . Noen som er flink til å vurdere verdi av antikviteter , evt.


MØBELTJENESTER påtar seg taksering og vurdering av gamle og nye møbler.

Men nordmenn har etter hvert fått mer kunnskap om antikviteter , og er blitt. Enkelte tilbyr også verdivurdering over nett ved at du sender bilde og informasjon. Har du en gammel bok, et maleri eller en annen antikvitet du ikke riktig vet verdien på? Da er Stavernhallen stedet kommende helg.


Hvordan vet du om kommoden etter oldefar bør gis til loppemarked eller selges som rådyr antikvitet ? Taksering av kunst og antikviteter. Fineart er behjelpelig med å verdivurdere kunst og formidle salg på dette. Kun for privat kjøp og salg.


Dette er en gruppe for kun gamle ting.

Edvard Munch og annen kunst via bondeantikviteter og bymøbler til sølv. Hatfield Antikviteter og Snurrepiperier. Vi utfører taksering for arv og skifte av kunst, antikviteter , samlinger,sølv, smykker . Nesten enhver bruksgjenstand (foruten bolig og antikviteter ) taper halvparten av sin verdi bare du tar den med ut av sjappa. Kjøp og selg Samlerobjekter, antikviteter og kunst, antikke klokker og ur, autografer, brukskunst,bar effekter,keramikk,porselen,glass,militæreffekter og mye mer. Auksjon, kjøp og salg av antik, gull, sølv og diamanter i Sandnes, Stavanger og Jæren i Rogaland.


GRATIS i hver utgave (utgaver pr år). Hun har erfaring med kjøp, salg, foredrag og taksering av antikviteter gjennom år. Hun er fast antikkekspert i Hjemmet. Ellen og mannen jobber som team, . Vår stor auksjon 2er på nett.


Fyldig med frimerker og mynter. Budfrist torsdag februar med start . Da spesielt ting av edelt metall, smykker, ur, kunst og antikviteter. En slik takst bør oppdateres fra tid til annen - minimum med et intervall på . Det selges bla gråtass – antikviteter – mm (info og bilder kommer).


Selge antikviteter på nett. Blomqvist Kunsthandel tilbyr salg og taksering av det beste som finnes på.

Ta med objektet du ønsker å selge til . Finner det ikke etter søk på nett showrom i oslo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg