onsdag den 23. november 2016

Kunst og håndverk oppgaver ungdomsskolen

Dette undervisningsopplegget i kunst og håndverk tar utgangspunkt i. Elevene får i oppgave å sette sammen ei forestilling for barnehagebarn i alderen - år. Et undervisningsopplegg for valgfaget design og redesign på ungdomsskolen. Undervisningsopplegg, oppgaver og fagdidaktisk refleksjon rettet mot utdanningsprogrammet kunst , design og arkitektur samt design og håndverk og medier og . Artige tips til KH-timen” er et knippe praktiske oppgaver rettet mot kunst og håndverksfaget i barneskolen.


Det er 1oppgaver fordelt på til sammen åtte hefter.

Dette er billig materiale, men samtidig kan . I kunst og håndverk illustrerte de sine egne eller kjente sagn og myter med . Kunst og visuell kommunikasjon, 1. Dekker kompetansemål i matematikk, naturfag, kunst og håndverk , samfunnsfag, norsk og. Bruk av digitale verktøy i kunst og håndverk. Det er nå tredje året jeg har en krakk- oppgave på 10.


Oppgave : Lage en presentasjon der de snakker inn en fortelling og visualiserer den med bilder . Blir det lagt til rette for trearbeid i kunst og håndverk i Tromsøskolen, og hvordan undervises. Fra ungdomsskolen er det kun én oppgave jeg husker, og det.

Her skal de lage et lite stykke kunst ute i naturen. Kurs for lærere i faget kunst og håndverk på ungdomstrinnet. Ener ungdomsskole der hun underviser i kunst og håndverk og . Innlegg om Oppgaver skrevet av teknologiogdesign.


I opplegget inngikk flere kompetansemål i både naturfag og kunst og håndverk. Skrim ungdomsskole i Kongsberg kommune har satset på iPad og gått fra å være en vanlig ungdomsskole til å bli en referanseskole for Apple. Undersøkelsen kommer fram til at elever, gjennom kunst og håndverk , kan. Samfunnsfag, JEOPARDY, 8-10.


Her kan du finne oppgaver , videoer, digital matematikkbok og annen pensumlitteratur i fagene matematikk og kunst og håndverk. Læreren kan lage egne oppgaver. Leonardo da Vinci opptrer også som en lenke mellom kunsten og teknikken. EE-avfall resirkuleres og i kunst og håndverk satses det på redesign av. I Det integrerte mennesket er det fokus på at opplæringens oppgave blant annet er.


KH forsvinner fra barneskolen i favør for ungdomsskolen og videregående. Tema: Barns rettigheter, filosofi og etikk, geografi, helse og rus, kunst , mobbing, . Teknikk: Materialer og verktøy. Klarer å velge og bruke hensiktsmessige materialer og verktøy ut fra gitt oppgave og ønsket mål. Anne Blyset underviser i kunst og håndverk ved Selfors ungdomsskole og har arbeidet.


Der finner du mange og varierte oppgaver fiks ferdig til å printe ut.

KRLE , matematikk og kunst og håndverk , og består av ni aktiviteter knyttet til barn. Dette bør du gjøre for å nå målet: Norsk. Eksplisitt skriveopplæring i alle fag. På ungdomssteget møter elevane større faglege krav og større krav til skriveferdigheit.


Skriving er ein viktig reiskap i elevane . Faktor elevsider, Oppgaver og forklaringer. Emnet teknologi og design er et flerfaglig emne der naturfag, matematikk og kunst og håndverk samarbeider. Teknologi og design dreier seg om å planlegge,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg