tirsdag den 22. november 2016

Gelænder udendørs

Her er Søren ved at montere gelænder til stor nybygget terrasse. Hos Aalborg Smeden fremstiller vi alle vores produkter på værkstedet – og vi hjælper meget . VIDEO: En trappe uden et gelænder kan være en sikkerhedsrisiko. Fagmanden vil derfor her sætte et nydeligt gelænder op direkte på muren. Find nyt og brugt indenfor Andre byggematerialer til billige priser på DBA.


Udendørs Moderne Terrasse gelænder , rækværk balustre og medløbere i rustfrit stål.

Her finder du et udvalg af SILVANs trapper, loftstrapper, tilbehør m. Rustfri gelænder til trappe er i højeste kvalitet - billigere og med års garanti. Et prisvenligt glasgelænder, der passer perfekt både udendørs og indendørs. God kvalitet til den rigtige pris. Prova Alu gelænder er et klassisk gelænder ,til indendørs og udendørs. Det findes som væghængt gelænder eller gulvmonteret gelænder i aluminium.


Men et gelænder kan være meget mere end en praktisk afskærmning, når bygningens etager skal forbindes. Et gelænder udendørs eller indendørs kan nemlig .

Trapper og gelænder – både ude og inde! Leder du efter en ny udendørs eller indendørs trappe – Altansmeden producerer det hele! I billedgalleriet herunder . Det gælder både, hvis du har en udendørs altan, som du gerne vil have sat.


Hos Funderholme Smedie har vi stor erfaring med fremstilling af gelænder til både indendørs- og udendørsbrug. Derfor er vi den helt rette samarbejdspartner. VH Stål har stor erfaring i fremstilling af gelændere.


Ovenstående ser du eksempler på hhv. Vi tilbyder individuelle løsninger til både udendørs og indendørs brug til aldeles attraktive priser. Custom Made gelænder i smedejern fremstillet præcist i mål til din trappe. Steelgelænder kan både monteres udendørs og indendørs. Komponenterne og deres overflade er fremstillet af materiale, som er særlig modståelig overfor . I bygningsreglementet er der krav . Udendørs gelænder vi fører alle mulige slags smedejerns gelænder og balustre i skønne mønstre og forskellige faconer, galvaniseret og malet efter ønske.


Glasværn og glasgelænder til udendørs terrasser og altaner, og til indendørs trapper og reposer. Sikker løsning i hærdet lamineret glas der er nærmest umulig. Prova gelænderes kan bruges til både trapper, reposer og hemsen, det er designet minimalistisk og kan anvendes både inde og ude.

Komplet gelænder i maritim kvalitet. Færdigsamlet håndliste i rustfrit stål, til udendørs , indendørs montering. Fremstilling af CE-mærkede kvalitets altaner, trapper, gelænder , porte og meget andet.


Gelænder lavet med kogler til eksisterende trappe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg