mandag den 18. september 2017

Matolje på skifer

Vask av, la tørke og smør inn matolje. Ettertørk med tørr klut for å fjerne overflødig . Men visst du at også olivenolje kan ha mange bruksområder sånt rent bortsett fra å. Jeg presterte å søle forholdsvis mye matolje på skiferhellene i inngangspartiet i helgen. Matt skifer blir som ny med en omgang med matolje.

FJERNER MALING: Prøv med litt olivenolje neste gang du har malt veggene hjemme. Alle typer naturstein, som marmor, skifer , granitt og kalkstein, samt terracottafliser og uglasserte keramiske fliser, vil trekke til seg fuktighet, noe som ofte fører til . Vanlige tørrende gulvoljer er like godt egnet for harde materialer som skifer , granitt og betong, som for parketten eller kjøkkenbenken. Jeg lurer på hva ubehandlet skifergulv skal behandles med?


Svar: Du sier ikke noe om hvilken type skifer du har eller hvorfor du vil . Det finnes mange gode klinkeroljer og betongoljer og spesialoljer for skifer og naturstein, men disse er mange ganger unødvendig dyre. OLJE GULVET: Neida, du trenger ikke dyre spesialoljer.

Og der fant jeg jammen rådet om oppfriskning av skifer. Har belegningssteinen din blitt skjemmet av olje, maling eller rust? Her får du tips og råd om hvordan du fjerner urenhetene. Så på Bauhaus at de har en rens men på den sto det stein og steinfliser og ingenting spesifikt om skifer.


Jeg vet at skifer naturlig inneholder litt . Stearin på skifer : Bildet til venstre viser før og etter behandling for fjerning av stearin fra skiferplate. Det har blitt utført en enkel behandling som tydlig viser bra. Må jeg kjøpe ny skifer eller kan dette pusses vekk på noen måte?


Vil du bevare skiferen bør du rengjøre og behandle den regelmessig. Noen har nevnt matolje også. Vi gir deg noen enkle tips for hvordan du enkelt kan holde skiferen pen år . Imidlertid er jeg så skuffet over resultatet . Skal ikke benyttes på marmor eller skifer.


Enkelte typer granitt og skifer vil også forandre farge ettersom oljen. Skifer er den steinsorten som trengs mest .

Miz Mooz Kvinners Dale Ankel Boot . Matolje til rengjøring og vedlikehold – MOJO Magasin mojomagasin. Alternativt kan man bruke eterisk sitronolje eller . For å opprettholde et langvarig fint utseende, kan skifer behandles med matolje. Server din gode mat på et anderledes serveringsfat!


For å bevare sin glans lenge burde de poleres med olivenolje regelmessig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg