torsdag den 28. september 2017

Graffiti spray dåser

Det største online udvalg af spraymaling , lak og dåser til kunst, hobby og graffiti. Kæmpe udvalg af farver og gode rabatter. Vi har alt fra blank til mat finish og . Køb spray dåser og tuscher til graffiti , streetart og meget andet.


Shop alt fra tuscher og spraycans til lærreder. Vores mest sælgende spraydåser.

Molotow Belton Molotow Premium, 400ml Spraymaling DKK 4-. En år gammel streetwear og graffiti butik med spray cans i København. Masser af billige spraymaling og maling tuscher som matcher spraymalingen.


Køb din graffiti gear i Odense. Kun 1meter fra odense banegård center. Annoncer med Spray Dåser på DBA. Stort udvalg af Spray Dåser til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Nu er der endelig mulighed for at købe spray i Århus ! Graffitikompagniet har åbnet en lille bix i Grisk. Ikke kun fordi det dygtige team bag Montana selv har erfaring med graffiti og har arbejdet i forskellige kunstkulturer, men ligeså meget fordi de stadig er aktive . Vær opmærksom på, at vi desværre ikke kan eksportere spraydåser til udlandet. Bøger om kunst, street-art og graffiti Se mere. Spraymaling er et must for den kreative gør det selv-type og kan anvendes til mange formål. Har du fx nogle kedelige gamle træstole, kan du med et par dåser.


Ontbrekend: graffiti Spraymaling - Se pris og udvalg fra XL-BYG her! Plasti kote Spraymaling - Aerosolpistol til Spray dåser. Han har flere graffiti -domme bag sig, og han har fået nok af de andre.


Mange synes, at spraymaling er nemmere at påføre end almindelig maling. Eller også passer denne slags maling bare særligt godt til dit . Trains in North America back then, they did not have spray paintings on them like in New York, so that. Daser is a hidden gem on the Ca- nadian graffiti scene. Jeg sad og tænkte på at lave en web-shop, som sælger spray dåser.


Det ville være lovligt) Men ville det være lovligt hvis jeg gjorde at mine . Der er dog spraymaling der er designet til graffiti , og de er værd at anbefale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg