tirsdag den 19. september 2017

Ns3910 vedlikehold av håndslokkere

Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell gjennomfører. Dette er tilfellet for ettersyn, kontroll og vedlikehold av håndslokkere. For å opprettholde brannsikkerheten i bygg og virksomheter, må det foretas regelmessig kvalifisert kontroll, ettersyn og vedlikehold av det manuelle . Ny standard for vedlikehold av håndslokkere se NS hjemmeside. Krav til vedlikehold av håndslokker er utvidet service hvert femte år . I Norge praktiseres tre nivåer for vedlikehold av håndslokkere.


Dette i henhold til anbefalinger i §2-i ”veiledning til forskrift . Brann og Sikkerhets Tjenesten utfører vedlikehold , kontroll og montering av håndslokkere , brannslanger, brannalarmer, brannalarmer og varselskilt. Jun Mange vet ikke at den trenger vedlikehold for at den skal fungere den dagen. Vedlikehold av slangetromler bør utføres etter NS-EN 671-3.


Missing: håndslokkere Kontroll av pulverapparat og håndslokkere - Ålesund. I samarbeid med vår avdeling i Oslo tilbyr vi kurs i kontroll og vedlikehold av slokkematriell. Det finnes i dag over tre millioner håndslokkere og brannslanger i Norge. Sep kjenne til standarden som legges til grunn for vedlikehold av håndslokkere ,. Aug Fosen Brannservice as har utført vedlikehold av håndslokkere.


Vi er importør av egne håndslokkere under merkenavnet MUTNOS, og har et. Slukkemidler kommer i mange varianter, de fleste har kjennskap til både håndslokkere og husbrannslanger. Jan Når værbegrensninger ikke fremgår av sertifikat skal NS-EN. Oppbygging og virkemåte forhåndslokkere.


Kontrollrutiner for håndslokkere – praktisk undervisning. Servicekurs på håndslokkere og branntromler (kategori Grønn). Jan Hva kreves av kontroll og vedlikehold av håndslukkere?


Vi registrerer deres slokkeutstyr og verifiserer dette opp mot . Brannøvelse for Deres bedrift (se kursvirksomhet).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg