fredag den 22. september 2017

Bygge låve

Fjøssystemer Bygg leverer skreddersydde bygg tilpasset dine behov. Vi bygger i hovedsak driftsbygninger, men kan også levere redskapshus, lager, verks. Vi var på tanken å rive hele låven eller deler, men vi fant ut at det ville bli veldig kostbart å bygge opp igjen eller tilsvarende, eller noe annet . Når et bygg er oppført, skal bygget brukes til det formålet og på den . Hvorfor må vi ta ned låven for så å bygge den opp igjen?

Vil bare gi dere et tips : på Frosta er det en låve som er totalrenovert ig fantastisk flott . Denne gamle låven på Løveid skal bli til en drømmebolig med vinduer opp til taket, utsikt over vannet og veteranbilgarasje. Amisher viser hvor imponerende raskt de klarer å bygge en låve – kun ved hjelp av enkle hjelpemidler – i denne timelapse-videoen. Grindbygget låve på Svantesvold går Vindafjord. Foto: Karmsund folkemuseum . Amishfolket tror ikke på teknologi, og heller ikke på moderne byggeteknikker.


TEK 10) i en gammel låve , er nemlig ingen enkel sak. Jeg har en nyere låve over gammelt fjøs, med støpt gulv,.

Få tilskudd til å bygge driftsbygg på foreldres. Velg hvilken garasje, bod eller driftsbygning du ønsker. Til alle bygningene medfølger tegninger for søknad til kommunen, materialliste, . Vi måtte ha mer plass, og ja, det ville vært langt enklere å bygge nytt.


Men så har vi det store fjøset med låve som bare sto her tomt, og det er en . Bygge driftsbygning – låve eller fjøs? Vi bygger nye driftsbygninger, renoverer driftsbygninger og setter opp tilbygg på gåder, småbruk o. Ikke ufarlig å rive låve og bygge ny. Bonden viser bildene år etterpå. Er du lei av din gamle låve som helst skulle vært malt i fjor, og noen porter som er.


Låven var en bygning i stadig vekst. Det å bygge løe og treskelåve under samme tak var bare det første skrittet. Auli gård brant ned til grunnen natt til. Og hvis jeg river den, hva skal jeg bygge der da?


Skulle jeg hatt en låve bare til pynt, kunne den godt være adskillig mindre, mer på størrelse . Et norsk firma med håndverkere fra Litauen fikk jobben med å sette både hus og låve i stand. Løsningen ble å bygge ut en meter.

Behovet for utvidelse av boligarealet ble løst ved å bygge om og integrere den opprinnelige låven i det eldre våningshuset på tomten. Christian og Line Rygh brukte åtte år på å bygge opp sin prisbelønte gård. Gården består av et klassisk sveitserhus, en låve og en sidebolig. De gamle, værbitte ytterveggene har blitt brukt som panel innendørs.


Planere, støpe såle og sette opp ny driftsbyggning på x 10m, i etasjer. LÅVE -INSPIRERT: - Jeg tror atmosfæren i fjøset blir bedre med bruk av. I selvbyggerprosjektet kan vi utnytte tømmer fra egen skog og bygge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg