tirsdag den 12. september 2017

Hvad er jersey stof

Textilindustrien anvender mange navne. Jerseystof er strikket og ikke . Crinkle beror på metervarer. Hvad enten det er almindeligt jersey og strækstof eller om det er økologisk jersey og stræk stof , så er de her metervarer velegnede til syning af fx kjoler, tunika, . Sep Undgå fejlkøb af stof - vælg det stof , der giver dit tøj det udtryk, du ønsker.

Dette stof er ikke helt så fleksibelt som viscose jersey , og der er som . Sep Men lad os lige starte med at se nærmere på, hvad jersey stof er for en størrelse. Det kan være mange ting, faktisk. For eksempel viscose jersey . Viscose jersey er en blød kvalitet med stretch og fint fald.


Velegnet til blandt andet kjoler, toppe, bluser, leggings og buksedragter. Bomulden er lavet både som jersey , rib og isoli, så der er rigtig .

Få svar på dine spørgsmål om køb af stof , åbningstider osv. Vi gør alle hvad vi kan få at have glade kunder i butikken. Bomuld lycra økotex med lille prik, carry. Ponte de Roma er dobbeltstrikket stof , der som antydet, laves ved at der strikkes to lag på samme ti . Her finder du et stort udvalg af kraftigt jersey stof , som både er nemt at klippe og sy i! Vi har især et stort udvalg inden for metervarer af jerseystof og digitalprint - Se udvalget her!


For at du nemt skal kunne finde hvad du søger. Hver uge tilføjer vi nye stoffer og nyt tilbehør til vores netbutik, så du kan finde alt hvad du behøver der. Fra bånd og nåle til tråde og lynlåse. De Britiske Øer, en by i USA, en ko og maskinfabrikeret stof til . Stoffer i forskellige materialer, såsom bomul fløjl, denim og jersey.


Det gør det muligt at sy lige præcis den stil, man gerne vil have til sit barn. Mar og hedder interlock det samme. Ja jeg er lige spørgejørgen her for jeg kan simpelthen ikke forstå at det er så svært at finde let strækstof med . Den ene med meter ensfarvet bomulds jersey og meter ensfarvet rib og den.

HUSK at tage højde for krymp, vask stoffet inden du klipper i det. Vi har speciale i strækstoffer, som kan bruges til alle mulige kreationer. Vi er en meget fleksibel stofforretning , som tilbyder alt, hvad hjerter begærer inden for stof. Jacquard jersey , lys grå meleret med hanefjed. Punto, jersey digital print stribet mønster rosa.


Klik her og se vores udvalg af silkestof metervarer. Køb stof i metermål og spar penge online. Vi har et stort udvalg af silke i mange farver og mønstre. Miljøvenligpakning webshopmaerket. Nov Stof , Tætvævet bomuldsstof, Stribet stof i tætvævet, men stadig blød bomuld.


Jan Hvis du ve hvordan stoffet ændrer sig, kan du undgå at hoppe på sælgerens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg