tirsdag den 19. september 2017

Asak støttemur gjerde

Høydeforskjeller tas opp ved å trappe fundamentet eller topp mur. Gjerde plasseres i bakkant av muren (bakfyllingen). En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. Vi tilbyr murer i ulike varianter, fra støttemur og hagemur til blokkprodukter.


Vertica mur er en stilren støttemur med store rektangulære blokker. Ministøttemuren er spesielt utviklet med tanke på stabilitet, enkel og rask montering og et vakkert utseende.

Vi har utviklet et bredt sortiment slik at du får alt du . Deler av denne muren er støpt, og deler er ASAK ministøttemur. Mini Exclusive støttemur og gjerde. Stolpesko i ministøttemur for Gjerdestolper. Jeg bruker denne blokka fra Asak. Jeg skal bygge gjerde på en ministøttemur.


Herregård Mur er en stein med et godt estetisk uttrykk. Slik gjør du når du skal i gang med å sette opp mur. Asak støtte mur må planlegges og moteres.

Dette produktet brukes som fundament først og fremst til ministøttemur , men kan også. Asak Miljøstein AS MODUL HYLLEKNEKT TIL BENKEPLATE STK 739. Mur bygget med Asak Verti-Block.


Stolper til gjerde eller autovern monteres nemlig direkte i murens toppblokk. Før du setter opp gjerde må du sørge for nødvendig byggemelding og nabovarsel. Er gjerdet under én meter høyt. En rekke forhold spiller inn når man skal etterisolere eldre vegger av mur. I tillegg er den suveren der man krever gjerder eller sikring, som for eksempel . Et lite redskapskjul ved levegg mot nabo, her fantes et høyt gjerde fra før, så skjulet vil ikke ta mer av solen.


Steinen er fra Asak miljøstein, farge Lava. Aaltvedt Rådhus Kantstein og Halv Mur Gråmix. Vi bygger murer av Råkoppskifer,betongmurer fra Asak. For mer informasjon, se gjeldende katalog eller våre.


Den kan brukes til murer opp til ca. Vi hjelper deg med anbud på støttemur. Hvis du setter et gjærde oppå. Grunnen er det enkle og pene utseende, i tillegg til at blokk. Asak Ministøttemur - enkelt og raskt å montere!


Mini Grå er en støttemur med betongens naturlige farge og passer inn i de fleste uterom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg