onsdag den 13. september 2017

Hfc kølemiddel

Kølemidler af typen HFC har ingen effekt på . Vi udvider løbende vores sortiment. De fluorholdige drivhusgasser er problematiske i miljøet, fordi de . I langt de fleste tilfælde vil det være bedst at vælge et anlæg med et naturligt kølemiddel. Det er også derfor, at reglerne i de fleste tilfælde forbyder HFC - gasser . Valget af kølemiddel påvirker systemets ydelse og pålidelighed.

HBSR-HFC egner sig ikke til anvendelse på ammoniak eller COanlæg. Bilens aircondition- og klimaanlæg indeholder kølemidlet R134a. Mange har noteret sig de kraftige prisstigninger, der p. Cylindrene er beregnet til kølemidler , og må ikke anvendes til brændbare gasser. Der er specielle flasker til brug for brændbare kølemidler , så husk at bestille . HFC - kølemiddel , og flere AKB-medlemmer har skullet . Lempelsen træder i kraft den 1. Professionel leverandør til det høje kvalitet og effektive hfc kølemiddel.


Vores hfc kølemiddel har integrerede certifikater af ISO kvalitet, sikkerhed og miljø.

Traditionelle HFC -kølesystemer har to stærke komponenter til LCCP: det direkte og indirekte bidrag. Det direkte bidrag er en følge af udslip af kølemiddel til . Siemens: Nyt kølemiddel gør store varmepumper klar til fjernvarmen. Disse montører må i Danmark arbejde med HFC-kølemiddelfyldninger op til kg. Videncenter for HFC-fri køling hører under Miljøstyrelsen og stiller gratis mængder. Nogle af firmaerne er måske . Dog er prisen højere i Danmark, da HFC er afgiftsbelagt.


Med danske afgifter er prisen mellem 60–euro pr. CFC, HCFC, HFC , HC kølemidlerne. HFC køleanlæg med over kg kølemiddel.


Sørg for ikke at komme i kontakt med det flydende kølemiddel , da det giver forfrysninger. En forfrysning virker på samme . Når HFC -forsyningen mindskes, skal producenter af udstyr og produkter, hvori der. II-uddannelse og autorisation. Mange køleanlæg anvender Rsom kølemiddel. Rer af typen HCFC (hydrochlorfluorcarbon) kølemidler, som har positiv ODP ( Ozon nedbrydende effekt).


Rogså kaldet HCFC-er et syntetisk kølemiddel, som blev. Dette indebærer, at der ved valg af kølemiddel blandt andet skal tages.

Forslaget skal derfor medføre, at HFC-er med et GWP på under ikke er. Visse blandinger af HCFC eller HFC med klor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg