tirsdag den 19. september 2017

Hunde rosiner

Læs her om symptomer på forgiftning hos hunde efter indtagelse af vindruer og rosiner. En læser beder om råd til forkælelse af hunden i den søde juletid. Rosinforgiftning hos katte og hunde skyldes ofte at de får rosiner som godbider, men både rosiner og druer er giftige.


Men når det kommer til vores hunde , er svaret nej. Vores hunde må hverken få vindruer eller rosiner , og farven på vindruerne er underordnet.

Giv aldrig din hund rosiner eller vindruer. Lad ikke dit barn gå rundt med en pakke rosiner, hvis du ikke selv er i nærheden. Hvor farlig er druer og rosiner ? Alle inntak kan være alvorlige. Druer og rosiner kan gi nyresvikt hos hund.


Laveste mengde druer som har gitt nyresvikt er 16 . Hunder som spiser rosiner og druer kan få alvorlig forgiftning.

Kontakt din veterinær eller Giftinformasjonen hvis hunden din har spist rosiner eller druer. Her er en liste over ting, som hunde ikke kan tåle at spise. Chokolade og rosiner – UHM…. Som familiemedlem får de også tit del i familiens glæder,. Vi er omgivet af mange ting som kan være farlig for hunde , hvis de ved et uheld.


Det er dog ikke alle hunde der bliver syge af at spise rosiner eller vindruer. Mange hunde er eksperter i at spise noget, de ikke burde. De mest almindelige symptomer er, at hunden ryster, kaster op, fråder om munden eller.


Friske vindruer, rosiner og korender kan i nogle tilfælde give alvorlige . Jeg har fået fortalt at rosiner er farlige for hunden , er der nogen der har et link til hvor det står og hvas symptomer det kan have. Men for nyligt hørte jeg nogen fortælle, at hunde absolut ikke må spise rosiner eller vinduer. Det kan nemlig være forbundet med regulær . Men hvorfor er nogle julegodter giftige for vores hunde ? Hvis din hund spiser rosiner eller vindruer vil den få akut diarre og evt.


Min hund ææælsker rosiner , men det er i følge damens udsagn meget usundt for dem. Jeg tror endda at hun har brugt ordet farligt om det.

Når hunden drikker kølervæske eller spiser sin ejers sovepiller,. Samvirke viser dig her ting, som det kan være farligt for din hund at spise. Der er visse former for is, som hunde ikke bør få, og der er nogle ingredienser i is, som kan være.


Is med rosiner bør ikke tilbydes hunde. Der er da også masser af eksempler på hunde , som godt kan tåle rosiner hele livet, mens andre bliver voldsomt forgiftede af en håndfuld – det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg