fredag den 15. september 2017

Bjørneklo bekæmpelse

Bekæmpelse af kæmpebjørneklo kræver, at man vælger de rigtige. Når du bekæmper bjørneklo , skal du altså ikke alene tænke på, hvordan du kommer af . Vejledning til bekæmpelse af kæmpebjørneklo. Heracleum sosnowskyi) og hårfrugtet bjørneklo (Heracleum persicum) er alle invasive planter.


Med en effektiv bekæmpelse kan antallet af planter dog reduceres kraftigt allerede efter to år. Hvis HedeDanmark står for bekæmpelsen af bjørneklo på jeres .

KÆMPE- BJØRNEKLO OG DENS SKADEVIRKNING. Vi arbejder efter en indsatsplan til bekæmpelse af bjørneklo. Du kan også læse mere i folderen Sådan udrydder du bjørneklo. Kæmpebjørneklo er en giftig plante, som skal udryddes.


Sprøjtning - Kemisk bekæmpelse. Brugen af sprøjtemidler såsom glyphosat (f.eks. Roundup) kan være en effektiv metode mod. Hvis du har kæmpebjørneklo på din ejendom, skal du have gennemført den første effektive bekæmpelse hvert år inden den 1. Der er i Folketinget blevet fremsat et forslag, der vil betyde, at kommunerne fremover kan bekæmpe .

En lille film om bekæmpelse af bjørneklo. I Ringsted Kommune er der en indsatsplan for bekæmpelse af. Hvis du vil melde forekomst af bjørneklo , eller har spørgsmål om bjørneklo , . Beskyt dig, når du bekæmper!


Det er vigtigt, at du ifører dig det rigtige arbejds- tøj , før du begynder at bekæmpe kæmpe- bjørneklo. Saften fra kæmpe- bjørneklo. Kæmpe bjørneklo (Haracleum mantegazzianum) er en planteart, der aggressivt spreder sig til nye områder, og det er vigtigt at . Planten er giftig for mennesker, og har en negativ indflydelse på naturen.


Den er en trussel for vores hjemmehørende arter idet den udkonkurrerer andre planter og den . Kæmpe-Bjørnekloen er uønsket, fordi . Får du plantesaft på huden udsættes for sollys. Pas på dig selv, når du bekæmpe. Dæk huden med lange handsker og . Den er giftig for mennesker, og derfor skal du hjælpe med at bekæmpe den. En kontinuerlig bekæmpelse er nødvendig.


Bare et års utilstrækkelig bekæmpelse betyder, at flere års arbejde kan være. Mulighed for at Giv et tip til kommunen om, hvor der vokser kæmpe- bjørneklo.

Med vedtagelsen af ”Bekendtgørelse om bekæmpelse af bjørneklo ” får. Vedtaget af Faxe Byråd den 27. INDSATSPLAN FOR BEKÆMPELSE AF. Det betyder, at alle grundejere .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg