mandag den 18. september 2017

Luftrensende planter nasa

Denne liste over luftrensende planter blev lavet af NASA som en del af NASA Clean Air Study, der forskede i forskellige måder at rense rumstationers luft på, . Det viser en år gammel undersøgelse fra Nasa. Majbrit Dela Cruz forsker selv i luftrensende planter. Med en eller flere af disse luftrensende planter i dit soveværelse vil du ifølge NASA få en bedre nattesøvn.


Se de både smukke og sunde . Det Amerikanske rumforskningsinstitut Nasa har udarbejdet en liste over planter , der er dokumenteret som luftrensende mod giftstoffer.

Den har mange gode luftrensende egenskaber! Har utarbeidet en liste over planter som renser luften for giftstoffer. En rapport fra det amerikanske rumagentur NASA , der jo rundersøger planters egenskaber i forbindelse med rumrejser, viser, at der findes . Nu er en luftrensende stueplante er ikke noget som man typisk vil forbinde med NASA.


Men de har lavet et studie som påviser planters effekt på indeklima. Alle planter laver kuldioxid om til, men det er ikke alle planter , der er såkaldt luftrensende. Ifølge NASA er luftrensende planter katakteriseret . Vi viser dig de bedste luftrensende planter til dit soveværelse, så du få. Nasa , hvorfra vi har valgt fire af de planter , .

Planter og blomster i hjemmet eller på kontoret er ikke kun dejlige at kigge. Fra bogen Luftrensende stueplanter giver Samvirke giver dig 10 . Her er nogle af de mest effektive planter til at producere fugt og ilt i et tørt miljø – og så er de samtidig smukke. Vidste du, at du kan rense luften med grønne stueplanter? Læs med her i vores guide og få gode råd til hvordan du bruger luftrensende stueplanter i hjemmet.


Luftrensende plante, Væddeløber (spider plant), Jeg har flere af disse luftrensende planter (kilde: NASA ), som jeg gerne vil bytte GRATIS til nogle andre planter ! Med detudgangspunkt har NASA fundet frem til en række planter , man forholdsvist . Planters luftrensende egenskab kan bruges i markedsføringen af. I tillegg er mange planter med på å rense luften. NASA har laget en ti-på -topp- liste over grønne planter med gode egenskaper når det . Mange planter kan hjælpe med at rense luften for formaldehyd.


Hvad luftrensende planter kan gøre for dit indeklima. Det har Nasa bevist i forskningsprojekter , som naturligvis handlede om at skabe gode . Det amerikanske rumforskningscenter NASA har forsket i de luftrensende planter. Det anbefaler i en bolig på 1kvadratmeter ikke mindre end . Et researchstudie udført af NASA , som omhandlede planters evne til at rense luften på rumstationer afledte en fascinerende opdagelse: planter. Explore Nasa , Planters , and more!


NASAS liste over luftrensende planter. NASA har tidligere forsket på luftrensende planter ( NASA Clean Air Study), og har kommet frem til at det er flere planter som er med på å rense .

Viden om luftrensende planter er et resultat af undersøgelser for rumfartslaboratoriet i Nasa , og denne viden blev til en bog på engelsk .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg