fredag den 8. september 2017

Måleenheder omregning

Enhedskonverter - omregning af måleenheder. Hvor mange centimeter er en tomme? Omregning mellem gamle danske og nye måleenheder.


Gå til detalieret omregning af længdemål . Understøtter et stort antal af måleenheder.

Her finder du nogle af de meste almindelige amerikanske mål og omregning af. MÅLEENHEDER OG OMSÆTNING kg. Navn kilometer hektometer dekameter meter decimeter centimeter millimeter. Parallakse og måleenheder i astronomi - Duration: 0:36.


Lær hvordan man omregner mellem længder (med eksempler). Prøv vores regnemaskine, som også viser mellemregninger. Før metersystemet blev indført i Danmark, målte man i gamle måleenheder - længder blev fx målt i favn, alen, fod og tommer - vægten i lo pun lispund mv.

Udfyld tabellen for at omregne måleenheder fra milliliter til liter eller liter til milliliter. I nogle dialoger kan du indtaste måleenheder i indtastningsfelter. Hvis du kun indtaster en numerisk værdi, anvendes standardmåleenheden. Det er det, du skal lære i dette forløb. Vi starter med at se på liter, deciliter, centiliter og . Mangler du en oversigt over gram til dl?


Vi har samlet de mest almindelig mål, så alt du behøver er et dl-mål eller en ske. Du kan omregne en værdi mellem to enheder i. Her kan du bruge en omregningstabel for tryk - Indsæt måleenhed og. Tryk på nuværende måleenhed til venstre og indtast tallet der skal.


Et godt råd ved omregning : skriv enhederne op på en brøk-. Det kan ofte være svært at oversætte udenlandske mål til Danske. Derfor har jeg samlet lidt information, der er nemt . Lignende måleenheder eksisterede i mange områder, af hvad der i dag er . Instant Converter er forsynet med faneblade for de forskellige måleenheder ,.

Sæt mærke ud for den ønskede omregning , for eksempel miles til kilometer. Centimeter og decimeter (cm og dm). Amerikanske mål kan være forvirrende.


Sådan omregner du til danske mål, når du skal bage. Ved decimaltal skal benyttes punktum i stedet for komma - beklager. Er yndlingsblusen blevet gullig efter vask, eller er de hvide bukser blevet matte og grå at se på? Nu er der gode råd at hente.


Ved omregning fra tidligere benyttede måleenheder til det internationale systems enheder anvendes de i bilag angivne omregningsfaktorer. Tak fordi du har samlet disse mål og link til flere sider med omregner. Det var da så lidt, er bare glad for at.


Fahrenheit grader omregnet til celsius: Man trækker fra fahrenheitgraden, dividerer tallet med og . Du har ingredienser, målebægre og . Her bruger vi enhedernes linje til at forklare omregning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg