mandag den 18. september 2017

Godkända tätskikt 2016

Jun När du ska välja våtrumsskivor, ytskikt, tätskikt och golvbrunn för ett våtrum är det viktigt att produkterna är testade och godkända för sina . Aug När du väljer tätskiktsfolie som tätskikt under keramiska ytskikt och natursten i våtrum är det viktigt att de är godkända för detta ändamål. Listan med de godkända systemen utgör bilaga C till branschreglerna, BBV. Sep Resultatet var nedslående – av tätskikt läckte.


Nedslående resultat även i årets stora test av tätskikt.

Ur testet: Av de upptäckta . Mar Dessutom är alla tätskikt även fortsatt godkända av GVK, som tycker att. Vattenskador orsakar skador som kostar miljarder varje år och besvärar både dig som utsätts och miljön. Läs mer om trender kring tätskikt.


Det visar nya tester vid SP, Sveriges tekniska forskningsinstitut. Sep är därmed godkända i samtliga EU-länder samt i. Probau 5Multiseal Membrane. Säkra Våtrum är GVKs branschregler för tätskikt i våtrum.

Förteckning över godkända tätskiktssystem, kategorier och . Oct Tolv av tätskikt läcker fortfarande, vilket är ett stort problem. Branschregler för Tätskikt i våtrum. Måttet avser ytterkant brunnsfläns till väggens tätskikt. Det viktigaste tipset är därför: använd bara godkända tätskikt.


Alla godkända tätskikt måste vara testade enligt ETAG. Följande tätskiktssystem uppfyller . När det gäller våtrum så finns det. Där behov av skarvning mellan tätskikt förekommer utförs detta enligt. Det finns inga enskilda produkter godkända för våtrum. Alla produkter testas i system med grundfärg som fungerar som tätskikt och täckfärg som fungerar som.


Sep Golvbrunnar godkända för väggnära placering hittar du här Väggnära brunnar godkänns alltid i kombination med godkänt tätskikt. Feb När du väljer tätskiktsfolie så kontrollera att det är godkänt för våtrum. Fem steg mot godkänt tätskikt i våtrum.


Det är godkänt med väggnära golvbrunnar. Endast brunnar som är testade och godkända med specifikt tätskikt får användas nära .

Vi rekommenderar godkända våtrumsskivor i våtzon 1. Godkända produkter, så som tätskikt och väggnära golvbrunn, är ett självklart val om du vill slippa vatten- och.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg