mandag den 2. marts 2015

Selvklæbende tal tilbud

Store tal og bogstaver i skrifttype Arial Velegnet til såvel indendørs som. Arial selvklæbende folie bogstaver og tal blandede ca. Danmarks største udvalg i selvklæbende bogstaver og tal til postkasser, båden,.


Selvklæbende bogstaver og tal er ideelle til mere permanente tekster og koder. Bogstaverne og tallene har et klæbelag, og de kan let påsættes med hånden .

Se vores udvalg af selvklæbende tal og bogstaver i folie til at sætte på fx din postkasse. De kan bruges på de fleste overflader. Du kan også give postkassen et . Vi tilbyder foliebogstaver og tal til postkassen eller firmabilen. CVR-numre, som nemt kan sættes på skiltet eller bilen. Foliebogstaverne bliver udskåret og . Tallene passer perfekt til Karlsson og Nextime viserne.


Dette store selvklæbende vægur fra Nextime, er et flot og moderne ur, hvor du selv kan placere de selvklæbende tal så langt fra hinanden som du ønsker.

Allux selvklæbende folietalark i hvi indeholdende 30stk 13mm og 30stk. EN KORREKT ADRESSE KAN BETYDE ALT! Meget nem selv at monter på di. Både til indendørs og udendørs brug.


Monteres på glatte flader af træ, plastik og metal. Når du skal vælge sine selvklæbende tekster - holdbar tilo både ude og inde. MEFA bogstaver og tal ark i trafik hvid.


Stor klæbeevne og modstandsdygtighed over for bl. Med sorte tal eller bogstaver på gul baggrund. Ark med hvide selvklæbende tal til påsætning på sorte konfektionsnumre uden tryk.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvklæbende ur Brugskunst. JYSK Vægur VERNER selvklæbende tal ass. JYSKs samlede produktsortiment. Den sidste, lille detalje kan være et nummer og navneskilt til dit hus.


Fås i galvaniseret og sortlakeret stål. Næsten alt er muligt – kontakt os og få et GODT TILBUD. DIY vægur-kit med selvklæbende tal i skum.

Luxus moderne store 120x120cm selvklæbende vægur klassisk design guld. I forbindelse med køb af folie til postkassen kan du naturligvis både købe tal og bogstaver i folie, så der. FÅ DE BEDSTE TILBUD I NYHEDSBREVET.


MEFA folieark med tal og bogstaver i hvid til postkassen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg