mandag den 17. august 2015

Fodboldbane kage

Fodboldbane kage med spillere og mål. Beskrivelse: Chokoladekade med abrikosmarmelade og chokolade-nougat-cognac creme. Flot grøn fodboldbane til kagen.


Printet er fuld spiseligt og lavet af sukkerprint. Størrelsen er 2x 1 som passer fint til en bradepandekage. Opskrifter til fodboldbane kage.

På myTaste finder du opskrifter til fodboldbane kage samt tusinder af lignende opskrifter. Der findes også vaffelpapir som fodboldbane og enkelte fodboldklubbers logoer. Dette giver en flot ensformet kage helt uden brug af fondant. Dekorationssæt til fodbold kage (dele). Spiseligt billede formet som en fodboldbane.


Det er jo sådan set bare en almindelig chokoladekage med . En af mine bekendte har et barnebarn på Ærø. Hun skal konfirmeres på torsdag og denne kage er en overraskelse fra hendes bedsteforældre i København. Bliv inspireret til den næste kage du vil bage.

Kage lavet af mastiks til dreng fodbold. For de mandlige halvdele, og især drenge, få en sød kagepræsentation som en bol den . Brug et spiseligt billede med fodboldbane , som en fantastisk dekoration til. For ivrig fodboldfans vil der ikke være nogen bedre gave end en kage i form af fodboldbane med bolden ovenpå. Sådan bager I fodboldbane - kage. De er fine, de er små og så smager de vidunderligt.


Og jeg er sikker på, at du er fan, hvis du kan lide marcipan og en god trøffelmasse. Skal du glæde et barn eller en fodboldfan med kage , og kan du ikke finde. Eller måske en hel fodboldbane med spillere og mål og det hele.


En fodboldbane kage til Pers. Og med lidt pynt på, hvad vil den koste hos dig? Og har du tid til at lave den. Simon Mathiesens giftkage pyntet som en fodboldbane med vingummibamser som spillere. Julie Rasmussen fik topkarakter i alle discipliner.


Men det kan jeg ikke helt tror jeg så jeg vil lave en fodboldbane. Hun stirrede direkte ind i en udstilling af små kage -kunstværker, og da hun havde kigget længe nok på fodboldbane -kagen med grøn glasur og små spillere i . Olivers fodboldbane kage til hans 6-års fødselsdag. Bagefter fik han en crosser og han fik også en fodboldbane og en festmaskine.

De kørte hjem, og da de kom hjem fik han is, kage og sodavand. Rektangulær kagebillede af sukkerpasta med realistisk print af en fodboldbane. Bag en sjov kage selv og tilføj andre fine dekorationer. Det har han sikkert aldrig før oplevet på en fodboldbane. Ariels familie bliver åbenbart heller ikke til kaffe og kage.


Rundt kagebillede af sukkerpasta med realistisk print af en fodboldbane. Billedet er spiseligt og har en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg