mandag den 10. august 2015

Regler tvättstuga hyresrätt

I övrigt är det sunt förnuft som härskar i tvättstugan. Många har klagat på att det är oklart vad som gäller i tvättstugan. Nu sitter regler uppe som tydliggör vad som är tillåtet och inte.


Tvättstugan är ett gemensamt utrymme som alla måste samsas om. Följ bokningssystemets regler noga, då undviker du onödiga konflikter med grannarna och .

Regler och trivsel i tvättstugan. Till varje fastighet hör en tvättstuga där du kan boka tid för att tvätta. Färgglada barnben som dinglar över kanten på tvättmaskin. Var noga med att boka och hålla tid ordentligt och följ de regler som finns för . Hyresgäster som trots påpekande missköter sig kan mista besittningsrätten till sin hyresrätt (bli vräkta).


Ordentlig och välutrustad tvättstuga finns i området. Vi är lägenheter i huset och tvättstugan har används flitigt efter min tvätt. Du bokar tid för tvättstugan vid bokningsterminalen som finns utanför tvättstugorna.

Använd din nyckeltagg och följ instruktionerna som finns bredvid terminalen. Hur är det om det inte står något skrivet i tvättstugan ? Jag har bott i två olika områden, ett med bostadsrätter och ett med hyresrätter. I din tvättstuga finns det anslag om vilka tider som gäller där. Systemkrav för bokning av tvättstuga. Det finns många varierande tvättider i de olika bostadsområdena.


Vad gör jag om det är stopp i avloppet i tvättstugan ? Varför kommer jag inte in i tvättstugan med min låsbricka? För allas trevnad i tvättstugan är det viktigt att du gör rent efter dig. Tänk på att lämna tvättstugan i det skick som du själv vill finna den i. Följ de regler som finns för tvättstugan ;. Bokning av tvättstuga sker med låscylinder som låses fast i bokningstavlan i din tvättstuga , tagg (elektroniskt bokningssystem) eller genom notering på uppsatt . Tavlorna är uppsatta utanför varje tvättstuga.


Ingen annan kommer åt tvättstugan under din bokade tid. Tider och regler är lokala för respektive tvättstuga. För trivseln i tvättstugan är det viktigt att du ändå städar efter dig när du är klar med ditt tvättpass.

De finns på plats i varje tvättstuga. Respektera bokningarna och tvätta inte på andras tider. Om något inte fungerar i tvättstugan gör du en felanmälan direkt.


Eftersom det är många som delar samma tvättstuga är det viktigt att du och dina grannar hjälps åt att hålla rent och snyggt. Nedan följer regler kring hur . Det är endast tillåtet att ha två bokade maskinpar samtidigt. Aktuella tvätt regler och städinstruktioner finns uppsatta i anslutning till Er tvättstuga. En golvbrunn i tvättstugan och att golvet är vattentätt är viktigt för att undvika vattenskador. Ta del av våra tips om du ska renovera tvättstugan.


I de flesta har vi installerat så kallat Aptussystem för att boka tid i tvättstugan och för inpassering. För bokning i Aptussystemet gäller följande regler. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna med svar gällande boende och bostadssökande hos oss på Rikshem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg