tirsdag den 18. august 2015

Sjelesorg og veiledning

Misjonssambandets sider om sjelesorg og veiledning. På disse sidene finner du mye nyttig informasjon om hva sjelesorg og kristen veiledning. Du kan lese om tema som Hvem er jeg? Du finner også informasjon dersom du ønsker å gå til samtale eller har behov for sjelesorg.


Vi har nå gleden av å kunne invitere til et nytt samtale og veiledningstilbud som vi har kalt Ett-døgnsoppholdet.

Kristen sjelesorg og veiledningstjeneste tilbyr samtaler og terapi til mennesker i ulike livssituasjoner. Det å gå i samtale eller terapi er ikke bare for folk som har . Ressurssenteret Fermate - et sted for sjelesorg og veiledning - har etablert seg med det sjuende kontoret på landsplan. Sjelesorg er å møte et annet menneske som tar hele deg på alvor.


Avdeling Sør vil tilby veiledning og sjelesorg til ansatte i kirker og . Mannen som har ansvaret for . Kurs- og veiledningsenheten tilbyr samtaler og veiledning.

Samtaletilbudet er for alle som ønsker å sette ord på egne erfaringer til en samtalepartner som har . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Når sjelesorg , terapi og veiledning krysser spor. Modum Ba PhD og førsteamanuensis i religionspsykologi ved . Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Salt tilbyr veiledning og sjelesorg til alle i kirken som trenger noen å snakke med. Vi tilbyr inntil samtaler med en av våre veiledere om tro og tvil, vanskelige . Learn about working at DEBORA SJELESORG OG VEILEDNING Ingebjørg Egeland Torjussen.


Join LinkedIn today for free. See who you know at DEBORA. På Fjellheim har vi flere personer som har ansvar for sjelesorg og veiledning. Ordet sjelesorg er et gammeldags ord.


Det er tyskinspirert, og betyr egentlig omsorg for sjelene. Vi kunne prøve å erstatte det med . Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale .

Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about . Veilederen kjenner forskjellen mellom skriftemål, krisehjelp, terapi, rådgiving eller sjelesorg og åndelig veiledning , slik at de kan henvise til . Gunnar Elstad anbefaler en vid definisjon: samtale, veiledning og . De beskriver også en forventning om åndelig veiledning og hjelp til å . I tillegg til kursukene kommer to dager med veiledning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg