mandag den 17. august 2015

Nff banestørrelse

Anbefalte banestørrelser i barne-, ungdom-, junior- og seniorfotball. Her er en oversikt over banestørrelser for de ulike spillformene og aldersklassene. Spillformer og anbefalte banestørrelser.


Treerfotball, under år, x meter. Femmerfotball, 7–år, x meter. Informasjon om utlån av 3-er fotballbaner, banestørrelser og hvordan finne baner.

FK får flere henvendelser om banestørrelser , spesielt i 7er-fotball. Det er derfor nødvendig med en presisering. REGLER FOR BANESTØRRELSER I STORHALL: 5. Banestørrelse vurderes etter hallens bruk. Vi er positive til å teste ut dette, sier Arne Marthinsen i NFF Agder.


NFF Hordaland er plukket ut til å være pilotprosjekt innen. Alle skal oppleve at de får samme banestørrelse enten de spiller på Åstveit, Salhus . Bakgrunn: NFF Rogaland vedtok i september å søke om å delta i. I alle klasser gjelder de krav til banestørrelse som følger av spillereglene.

Godkjennelse av baner og arenaer. Størrelse på en 9er bane vil da bli ca 50x64m. Tilpass banestørrelse i forhold til utfordringer, lag både større og mindre. NFFs ønsker om banestørrelse 15×meter. Vi er sikre på at våre baner sammen med tilbudet på våre småmål som NFF.


Norges Fotballforbund og Kultur- og kirkedeparte- mentet har tidligere. NFF ønsker at fotball skal være en helårs- idrett. Tvungen treer— og nierfotball blir en del av det NFF kaller gullrekka. Etter to testturneringer hvor ulike banestørrelser og kamptider ble testet ut, var. NFF har anbefalt 3vNorge som leverandør av 3vbaner til . NFF Buskerud er med i ett pilotprosjekt som innebærer ny inndeling av spillformer.


Målet foran sesongen var å følge retningslinjer fra NFF ifht. Dersom du vil lese hele dokumentet fra NFF , finner du det på denne. ANALYSE AV BANESTØRRELSE PÅ ØREN SKOLE. Til besøkende 7er lag i barnefotballen: Tertnes har som klubb besluttet å følge de nye anbefalingene til redusert banestørrelse for 7er kamper, . NFF Oslo sin info om gjennomføring av kamper.


NFF Trøndelag ønsker å gratulere din klubb og ditt lag med. Varier banestørrelse i forhold til kraft i avslutningen og ikke.

I vedleggene her finner dere hendige skjema og informasjon fra NFF. NFF ferdighetsmerker omhandler alt fra Minimerket . Være med å påse at NFF Foreldrevett regler blir etterlevd. Straffefeltet bør være x . Andre spillformer og banestørrelser. Gjort undersøkelser på aktivitetsøkning.


Stor utvikling på gresstyper og løsninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg