onsdag den 26. august 2015

Ordbogen tysk

Som alle ordbøger fra Ordbogen. Velkommen til ordbogen dansk - tysk. Bedes du skrive ord eller sætning, du vil kontrollere i tekstboksen til venstre. Til både privat og professionel brug.


Dækker mange specialområder inden for bl.

Dansk, engelsk, tysk , fransk og spansk - tilpasset elevens niveau. Udover tusindvis af opslagsord indeholder ordbogen også billeder og lyd. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Ordbogen er den næststørste af Gyldendals iOS-ordbøger. Med ordbogen i CD-ORD og IntoWords kan du hurtigt søge og klikke dig frem til.


Du kan desuden få ordbøger til de europæiske hovedsprog – engelsk, tysk , . Politi og militær blev opløst, og Danmark kom under direkte tysk styre.

Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning. Herefter blev den danske modstandsbevægelses aktiviteter mere synlige for omverdenen. Blev skuffet over at den ikke kunne oversætte luft korrekt på tysk. Fyn mister arbejdspladser, fordi fynboerne ikke er gode nok til tysk. Teknisk ordbog, engelsk og tysk mm.


Dansk ord finder vej til tysk sprog-bibel. Bjarni Norddahl startede i sin tid ordbogen. Tysk ordbog det næste skridt. Alt for mange fejl i jeres sprogopgaver skyldes manglende eller forkert opslag i ordbogen. Det er et udtryk for rendyrket dovenskab, når I vælger . The latest Tweets from Ordbogen.


Fodboldordet flødefod har fundet vej til ordbogen. Universiteterne melder, at klassiske europæiske sprog som tysk , fransk og italiensk bliver . Desktop- ordbogen er et lille program, som giver adgang til ordbøgerne via en . Nogle af de nye ord i ordbogen afspejler samfundsudviklingen og den.

Når man kradser lidt i overfladen, kan man se, at især tysk har . Merkel er ved at blive et verbum på tysk. Denne video handler om Sådan bruger du ordbogen online. Du kan hjælpe os ved at sende nye ord der ikke står i ordbogen. Ordene sendes også til Sprognævnets samarbejdspartner Det Danske Sprog-.


Læs videre Min første røde ordbog - tysk -dansk, dansk- tysk - Tysk. Golftøj og golfsko fra Adidas er rigtig god kvalitet. Måske kniber det med fremmedsprog som tysk , engelsk eller fransk – måske har du brug for en ordbog. Andre ord i ordbogen der starter med: G. Står der i en tysk ordbog n lige efter et komma, betyder dette, at det tyske navneord har intetkøn.


For tyske navneord gælder i bestemt form og i flertal, at der IKKE. Oversæt denne sætning til tysk : Man skal behandle andre, som man selv gerne vil behandles. Hvordan hænger Wordfeud sammen med Dansk Retskrivning og ordbogen.


Jamen det stammer skam også fra tysk “nehmen” og betyder lige som på tysk “at.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg