torsdag den 20. august 2015

Lage åpning i betongvegg

Jeg har en innvendig bærende betongvegg i sokkeletasjen som jeg gjerne skulle laget en døråpning i. Veggen bærer bjelkene som holder 2. Må man ha noe ekstra bærere i toppen for å støtte? Vet noen capris på å få laget en åpning. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo.


Noen som har det minste peiling på hva det kan koste å lage en døråpning i en 40cm kjellermur i betong.

Det er et kjellervindu på stedet fra før. Lage døråpning i bærende vegg. Følg vår guide for å lykkes! Vi viser hvordan du lager en ny døråpning i bærende vegg. For å installere en døråpning i en solid betongvegg , må du først opprette en åpning på veggen.


Arbeide med solid betong kan virke utfordrende. Du vil finne en handleliste direkte på vår. Treffer du på søyler av stål eller betong inni en gipsvegg, er det også bæring. Jobben innebærer å lage ny bæring over .

Betong på begge sider, og stein. Som det kommer frem av bildene, så ønsker jeg å sette opp ei dør hvor dette er markert på . Vi har et vaskerom hvor vi trenger en ny inngang. Det krever litt mot, hvis du skal slå hull i en vegg for å sette inn en ny dør.


Men med litt planlegging og denne beskrivelsen for hån kan du trygt sette i gang. Hei Hvordan går jeg frem for å få satt inn en ytterdør i murvegg i kjelleren? Du kan leie en elektrisk betong riving så på større jernvareforretninger.


En diamant blad er dyrere, men vil kutte mer enn dobbelt så raskt som lager bladet. Trenger å saget i betongvegg og få . I betong, lettbetong eller teglstein må man borre og sette i plugger. Her har det vært små vindu i kjelleren før, men nå skal det monteres større vindu for å gi mer lys i . Armert betongvegg med åpning.


I andre tilfeller har man behov for å lage åpninger i vegger for å legge inn f. Når du skal sette opp en delevegg er det praktisk å lage en enkel skisse som viser. Er underlaget av betong eller tilsvarende, må du bore, sette i plugger og skru. Ved døråpning skal det være en stender på hver side av åpningen W. I nybygg er utsparing for døråpning tilpasset og veggen er frigjort, slikat det lett kan.


I betong , lettbetong eller teglstein må man borre og sette i plugger. Vi ønsker å lage passasje fra kjellerstue inn til nåværende utleilighet i .

Følgende ”hoved aktiviteter” kan påregnes. Fjerning av asbestholdig materialer. Utrivning av vegger tak med mer.


Har du noen gode tips til hvordan man kan lage en betongvegg ? Murer Vi rev murvegg for å lage åpning mellom to rom – og angrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg