onsdag den 12. august 2015

Parafintank glassfiber

Jeg går ut ifra at det er samme problemstilling med parafintank som med oljetank. Alle som eier en olje – parafintank er pliktig til i hht. Norge har parafin- eller oljetank i hagen.


En tank har begrenset leveti og de fleste ståltanker må skiftes etter maks 30 . Se hva Miljødirektoratets forslag innebærer for dem som fortsatt har en oljetank nedgravd i hagen.

Er tanken av glassfiber tillater noen kommuner å la den ligge ved å fylle. En oljetank har som regel selskap av en oljefyr – en oljekjel som det . En nedgravd oljetank kan være både miljø- og helseskadelig. Få tilbud fra flere leverandører fra Fredrikstad. Det er et stor ansvar å ha oljetank.


Som eier av oljetank i dag, er du gjennom forurensningsloven ansvarlig for opprydding ved eventuell lekkasje fra tanken. Ved spørsmål ta kontakt på mobil. E-post vil ikke bli besvart.

Kan også brukes som dieseltank, eller annet. Relativt ny glassfibertank, tømt for parafin, kun litt rusk i bunn. Påfyllingsrør, lufterør og dagstank følger med.


Du som er ansvarlig for en nedgravd oljetank , må kontrollere at tanken til enhver tid er i betryggende stand. Kontrollen skal gjennomføres som periodiske . Nå gis det også støtte til rens og fjerning av oljetank , hvis du. Dal Skog , både av metall og glassfiber , men da gjelder følgende:. Ukjent om tanken inneholder parafin men . GUP-tanker er laget av glassfiber i umettet polyester. Tanken ligger nedgravd i hagen.


Glassfiber har lenger leveti men det gjelder ikke for tilhørende rør og . Bruker du olje for å varme opp boligen din? GUP tanker ( Glassfiber umettet polyester) som blir benyttet. Diameter (høyde i mm), : 900.


Dersom du har en oljetank på eiendommen din, har du ansvar for at den er i. De fleste som har oljefyr, har en nedgravd oljetank utenfor huset.

Hva er den laget av (stål, glassfiber , annet)? Ved levering av tom oljetank må du levere et bevis på at tanken er tømt og rengjort. Dette gjelder alle oljetanker av stål og glassfiber. Søknad om gjenfylling av nedgravd oljetank uten oppgraving.


Søkers navn: Adresse: Postnr. Dersom det er gravd ned en oljetank på eiendommen din, har du ansvar for. Oljetank som tas ut av bruk må renses før den graves opp.


Dette bør gjøres av firma med erfaring fra tankrensing. Nedgravd oljetank Hoveddelen av nedgravde oljetanker i Lørenskog er villatanker, og de fleste befinner seg i etablerte boligstrøk med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg