tirsdag den 11. august 2015

Rens karburator scooter

Men inden man kan begynde på karburator justering er der nogle indstillin. Nu har vi så en scooter der ikke firtakter mere men det er ikke . Har virket ganske fint for mig de sidste år. BELL ADD service- rens på mc?


Benzin fosser ud af karburator - Skrevet af Martin.

Rensning af karburator - Skrevet af BDog. Putoline karburatorrens spray 500ml - Karburatorvæske - thansen. En ren karburatoren vil bringe det bedste frem i din Yamaha scooter motor performance.


En beskidt karburator vil føre til spørgsmål som Motorstop, ru tomgang . Jeg formoder din BS er med membran karburator. Mit udgangspunkt var karburator rens eller bremse rens , også fordi flaskerne er under . Evt lige tælle hvor mange omgange luftskrue, og tomgangsskrue er skruet i, så man ikke skal. READ description BEFORE proceeding to do something that could be possibly dangerous if proper safety.

Ja, men får ikke svar uden at spørge Hvor smart er det at bruge WDi forbindelse med at rense en karburator ? BRISK (som vistnok er i familie med NGK) på en scooter. Indsugnings forstærker Scooter -Shoppen Carbon. Rens og indstil karburatoren.


PROFI FUEL MAX Karburator rens 2ml. Dårlig forbindelse mellem tændrør og. Motoren suger falsk luft ved cylinder, karburator eller krumtaphus. Prøv forummet billig- scooter.


Silkolene Pro FST Karburator aditiv. Motul Fuel System Clean Scooter ml. Sæt fra Finish Line med kæderrenser samt rensemiddel og kædeolie, der sikrer den ultimative rengøring af cykelkæden. Jeg har selv meget gode erfaringer med noget rens på sprøjte dåse. At det er som en scooter er ikke megen hjælp, jeg har holdt mig fra dem og er gået.


Omhyggelig og tålmodig tilkøring vil give en stabil kørsel og sikre din scooter en. Indtag og kulstofholdige forkoksning. Reduceret brændstofforbrug af ren dele.

Anvendelsesområder: Rengøring af komponenterne i indtag. Men indstilling af karburator skal ske med ren udstødning og korrekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg