fredag den 16. juni 2017

Ringorm hest

Ringorm er en svampeinfektion i huden, oftest med Tricuphyton equinum og Tricophyton. Hvordan er fremtiden for din hest , hvis den har ringorm ? Du behandler den, men hvor længe kan den egentlig smitte andre heste? For at besvare dette spørgsmål skal vi se . I Norge ser vi i dag ringorm hyppigst på hest , storfe, marsvin og katt.

Ringorm er meget smitsom og kan smitte andre dyr, heste og sågar mennesker. Spore: Svampe formerer sig ved sporer, som er ganske usynlige. Det lyder, som om din hest kan have fået ringorm. Da sygdommen er meget smitsom, er det vigtigt at isolere hesten, så snart mistanken opstår, . Den ene hest der står her, er lidt hårdt angrebet.


Har i nogen gode tips og erfaringer i kan dele . Skrevet af Klubmester i spring for hest. Hej, vil lige høre om det her er ringorm ?

Kan det godt smitte, hvis de går på fold samme f. OBS det er ikke min hest , men vil lige høre . Min første tanke var derfor ikke ringorm , tiltrods for at der er en anden hest i stalden der er i behandling for ringorm (De har ikke kontakt), men i . Ringorm er egentlig en svampeinfektion og ses som runde hårløse pletter på huden. Symptomer på ringorm hos heste kan variere i starten, men det altid ender. Ja simpelt spørgsmål, hvad behandles ringorm med? Og nej jeg gider ikke ringe til dyrlægen, for jeg er stensikker på at det er ringorm og jeg har en regnin. Hvad er dit mål med at have hest eller part?


Vi har et par heste i stalden med ringorm , men hvordan ser det nu lige. Min hest har fået ringorm nogen der har nogle ide er til hvordan man . Jeg passer en hest hvor der i øjeblikket er både skab og ringorm i stalden. Ringorm har vi døjet med et stykke tid nu og for at undgå at slæbe . Ringorm forårsages af svampen ”Trichophyton equi” eller “Microsporum”.


Symptombilledet varierer fra typiske ringformede, hårløse partier til ringformede . Bildet viser en 1ganger forstørrelse av dermatofytten Trichophyton equinum. Ringorm hos storfe og ringorm hos pelsdyr er B-sykdom, og Mattilsynet skal varsles ved mistanke om sykdommen. Status på salmonellautbruddet på hest.

Sykdommen ringorm skyldes ingen orm, men er en soppinfeksjon i huden. Ringorm er regnet som en barnesykdom blandt hester, men siden det finnes versoner av sykdommen er det altså teoretisk mulig at en hest har ringorm 12 . Hund kan være frisk smittebærer, dvs hun kan ha ringorm uten å vise noen symptomer. Det samme gjelder katt, hest og ku .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg