tirsdag den 27. juni 2017

Velour stof til kjole

Velour er blødt, strækbart, lunt og holdbart. Stretch velour er som sagt velegnet til at sy for eksempel kjoler i, hvilket du kan . Især var velourstoffet meget brugt til kjoler , bukser, bluser og børnetøj i. Udforsk vores store udvalg af metervarer, garn mm. Gratis afhentning i alle vores butikker.

Dette utrolig flotte velour stof skal blive til min julefrokost kjole. Ikke specielt julet, men syntes det ser så fin ud. Stoffet er købt hos Sting og S. Det er stof i lidt kraftigere kvalitet, til f. Her finder du isoli, frotté, og velour i ensfarvet og med flotte prints. Fælles for alle kvaliteterne i netop denne kategori, er, at metervarerne har et smukt og let fal der gør dem meget velegnet til f. Garanteret behageligt at have på!


Nicki stof Ensfarvet – babyblue.

Hos Citystoffer finder du velour stof i gode kvaliteter og smukke farver. Se det store udvalg af stof , sytilbehør og garn på Citystoffer. Miljøvenligpakning webshopmaerket.


Godt stof til børnetøj og fede kjoler. Retro farver i skønne orange nuancer. Silke velour med tungt falflot til dansekjoler og selskabstøj.


God til lune bukser, bløde trøjer og huer. På den vævede bund er der kort og tætsiddende luv, der står lige op. Snitmønster, 60´er inspireret kjole.


NIVEAU: Middel Kjolen kan både syes i fast stof og i strikstof. Sort kjole i velurstof Onesize. Bluser og Kjoler til Levende Stof – Mønsterkonstruktion og Syteknikker. I JYSK får du altid et godt tilbud på stof.


Materiale: bomuld Bredde: m . IKEA gør det let at være kreativ og indrette dit hjem med tekstiler, så du får dit eget udtryk. Se alle vores tekstiler her. Dazzle Me er fokuseret på glade, friske og spændende farver, flotte farver som gør enhver rigtig glad.

Denne kjole er i velour lignende stof. Her kan du se billeder af stræk velour , velegnet til baby-, børne- og voksen-tøj feks: Ballonbukser, hyggebukser, bluser, T-shirts, kjoler og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg