tirsdag den 27. juni 2017

Bor til beton

Lær at vælge den rette type af bor til opgaven og få tricks til den rette. Er det murbor, træbor eller metalbor, du har brug for? Eller er du på jagt efter et bor til beton eller blindnitter?


I vores udvalg finder du blandt meget andet det . Vores bit til SDS slagboremaskine er udviklet med hårdmetalhoved og unikt hoved og spiraldesign til hurtigere boring end alle andre bor - i beton , mursten, . Køb et udvalg af bor og bits, og din boremaskine bliver til en multimaskine, der kan bore og skrue til ethvert tænkeligt formål.

Køb kvalitets bor til træ eller beton hos KJV. Vi forhandler både bor til beton og bor til træ i vores online værktøjbutik. Var der i den maskine jeg tidligere har lånt til at få boret op med. Jeg har hørt der findes nogle bor så man kan bore i beton og mursten.


Diamantslebet karbidslagspids med to skær. Stanley Betonbor til arbejde i hård beton ,? Fremstillet i høj kvalitet og har holdbarhed i mange år frem. Betonboret er velegnet til murværk, beton og armeret beton.

Produktinformation: Totallængde: 4mm. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, når du besøger vores websted. Hvis du ønsker det, kan du til enhver tid slette disse cookies igen.


TIL MUR OG STEN På spidsen af bor til mursten, beton og sten sidder der en lille , hård plade. Den er loddet på, og på et godt bor er den . Star rating system Star rating system 5. SDS- Plus bor til mursten og beton. Det rene carbid hoved med centreringsspids og . Køb billige bor og metalbor her!


Vi fører et bredt udvalg af billige bor og metalbor i mange størrelser til lige netop dine behov. Brug for at bore i mursten eller beton ? Find det perfekte bor og de rigtige bits i vores webshop. Et godt bor er nødvendigt for effektivt og sikkert arbejde. Her hos Biltema har vi alle de almindelige bor til de fleste materialer såsom træ, metal, fliser og beton. HERO SDS borsæt til bedste priserSDS hammerbor bruges til mur og beton arbejde.


SDS PLUS bor anvendes til borehamreBOSCH og HILTI TESDS skaft . Navn Betonborsæt - Ø3-10mm (dele).

SDS betonbor-sæt med ultra lange bor på meter. Bosch Betonbor Anvendelse: Til beton og sten Mål: Diameter x længde 0x1mm. SDS-plus beton - hammerbor med skær.


Har du spørgsmål til værktøjsafdelingen? Vores erfarne medarbej- dere står klar til at . Her kan du købe et højkvalitets mm SDS plus bor , til boring i beton også med armering. Vi har altid et stort udvalg af Autolifte, Dækmaskiner og Værktøj. Standard SDS-PLUS til beton og mursten.


SDS-Plus bor til mursten og beton. Her i vores webshop kan du købe alle de ting du har løst til. Bor til murværk, beton og træ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg