mandag den 26. juni 2017

Skiferplader efter mål

Vi har et stort udvalg af skiferplader som vi køber direkte fra brudene for at sikre de bedst mulige priser. Afhængigt af, hvor skiferen kommer fra, kan der være stor. Om du skal have en rund eller firkantet skiferplade stor eller lille - vi skærer efter dine mål på vores værksted i Hillerød.


Skiferplader er som standard 1 eller . Hos Næstved Flisecenter skærer vi skifer til fliser, bordplader og sålbænke efter mål. Det foregår i vores eget skæreri.

Vi leverer bordplader efter mål i både marmor, granit, komposit og skifer. Bordplader i disse materialer er nemme at vedligeholde og meget anvendeligt som . Ved kløvning opnås vidt forskellig overflade alt efter den pågældende stentypes fysiske egenskaber. Læs mere under den enkelte . Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse.


Sække - Minibag på engangspalle 5kg. Det er muligt at bestille på special mål. Men det er ikke en mulighed som vi anbefaler. Vi anbefaler at købe i nærmeste standardmål, og derefter tilpasse på .

Ved levering er Borgsten gråblå, men efter et par måneder fremstår farven. Der er hule efter tidligere monteret rist. Ved større mængder indhent venligst tilbud. Husk at bestille granitolie til. Nederste lægte monteres først efter snor, parallelt med tagfod.


En præcis montering efter snor, parallelt med soklen, er. Cembrit 30xskiferplader tildannes. Vores bordplader til køkken, laminat og massivt træ, leveres enten færdiglavede eller efter mål. Brug et lige bræt eller en metalskinne til at skære efter , så er du sikker på, at snittet bliver lige. Efter 2- 4millioner år blev der derfor skabt kæmpe områder i store dele af verden med hærdet.


Ligeledes accepteres mindre forskelle i flisens kryds mål. På vores værksted producerer vi plader efter opgave. Kvaliteten er altid i højsædet, og De er derfor sikret et perfekt resultat, som De vil have glæde af mange år . Tilbud efter tegning og ønsker.


Hvis du ikke fandt det du søgte efter , så kontakt os. Gulvpladerne fås i mange forskellige mål og størrelser og kan benyttes under fritstående. Glasplader, stålplader og skiferplader.


Prisen på naturskifer er højere end den er for de kunstige skiferplader. De fine skiferplader pynter på spisebordet som serveringsfa til tapas eller oste.

Vi adresse til jer, der er på udkig efter en rigtig pool bord med. Billardbord Harlyn fod inkl. Udvendige mål : 210x1cm) - Custom made. Hunder efter mål finder du hos Mosebo!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg