mandag den 19. juni 2017

Bostøtte regler

Her finner du lover og forskrifter for bostøtteordningen. Nå vil vi beregne bostøtte ut fra inntektene du har i den måneden du søker bostøtte for. Søker du bostøtte for januar, så bruker vi inntekten du.


Veileder for krav om tilbakebetaling av feilutbetalt bostøtte. Bostøtte - tabeller for øvre grenseverdier fra 01. Har husstanden lav samlet inntekt, bør du undersøke muligheten for å motta bostøtte.

Regjeringen foreslår tiltak for å få til raskere utbetaling av bostøtte. Forskrift om kommunal bostøtte , Oslo. En omfattende reform som rydder opp i mange stivbente regler , trådte i kraft nå i juli. Husbanken og kommunen samarbeider om.


De nye inntektsgrensene for bostøtte gjør at 1prosent uføre i Oslo. Det gjelder egne regler for . Har du lav inntekt og problemer med å betale boutgiftene? Da kan du ha rett til statlig bostøtte.


Fra årsskiftet skal ingen i kommunalt tildelte boliger betale mer enn prosent av netto inntekt i husleie.

I følge kalkulatoren på nettet har jeg ikke krav på bostøtte. Vennligst les og fyll ut baksiden av skjemaet ! Vedtak om kommunal bostøtte kan påklages etter vanlige regler. Kommunal bostøtte er en støtteordning for deg som har lav inntekt, høye boutgifter og bor i en kommunal bolig eller i en bolig som er tildelt av Boligetaten.


Servicelovens § omhandler socialpædagogisk bistand herunder bostøtte. Herunder kan du læse mere om socialpædagogisk bistan hvilke . Skjermingsreglene gjelder de med uføretrygd som mottok bostøtte i. Enslige med brutto inntekt under 179. Det heter seg at man kan få bostøtte om man har lave inntekter og høye boutgifter. Gjelder det om man selv velger å leie en i våre øyne dyr . Dette skjer etter at Stortinget vedtok at det skal føres etterkontroll av bostøtte.


Socialpsykiatrisk Center Silkeborg. Dermed præciseres, at det bliver medarbejder med viden om lovens regler , der tager stilling til, hvem der skal have bostøtte. De skal forstå og vurdere borgerens.


I almenboligloven findes der regler om startboliger, inklusionsboliger og . Dine penge og værdier, når du bor i botilbud eller får bostøtte. Der er faste regler for, hvordan vi opbevarer og håndterer dine penge og værdier, når du bor i . For husstander uten barn beregnes boligsikringen etter egne regler som innebærer .

Et flertal uden om regeringen vil have rigide regler for handicaphjælp forenklet til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg