fredag den 23. juni 2017

Startlån behandlingstid

Er man garantert å få grunnlån hvis prosjektet tilfredsstiller kvalitetskravene og har tilfredsstillende betjeningsevne? VG Nett) Rita Beck (38) blir nektet startlån av Skedsmo kommune,. Det er NAV Skedsmo som behandler søknader om startlån i kommunen.


Ja, jeg vet det varierer fra kommune til kommune - og ja, jeg har skjekka den aktuelle kommunens nettside og det står ingen behandlingstid. Startlån er en bra ordning fra Oslo kommune.

Anders Sørlien (23) fikk startlån i Husbanken for å kjøpe seg leilighet. Ett år senere kunne han innkassere en kvart million skattefrie kroner. Norske kommuner er redningen for stadig flere nordmenn på boligjakt. Nordmenn uten egenkapital på jakt etter boligfinansiering får nå nei av . Formålet med startlån er å bidra til at de som har langvarige problemer med å finansiere egen bolig skal kunne kjøpe seg en nøktern og egnet bolig.


Av: Astrid Stenberg og Steinar Ottesen. Behandlingstiden for søknad om startlån og tilpasning av bolig har blitt .

Du kan få startlån dersom du har hatt langvarige problemer med å få lån. Søknad kan tas opp til ny behandling dersom det kommer frem nye . Det er kommunen som forvalter startlånet med midler fra Husbanken. Klikk her for å lese retningslinjer for behandling av søknader om startlån i Re kommune . Normal behandlingstid er - uker.


Kommunen gir ikke startlån til kjøp av bolig med utleiedel. Kommunalt startlån skal bidra til at personer med boligetableringsproblemer får mulighet til å etablere seg i nøkterne og gode boliger. Har du langvarige finansieringsproblem med bustaden, kan startlån bidra til at du. Elektronisk søknad sikrer at vi får inn korrekte opplysninger og har kortere behandlingstid.


NAV Løten administrerer ordningen med startlån i Løten kommune, og. For å kunne bli vurdert for startlån i Moss kommune forutsettes det at man er bosatt i kommunen på søknadstidspunktet med en botid på . Retningslinjer for startlån. Husbanken gir lån og tilskudd til kommuner for videretildeling til enkeltpersoner.


Lån og tilskudd skal bidra til at personer med langvarige . Husbanken har utvikla ei ny elektronisk løysning for startlån og tilskot som gjer . Her finner du retningslinjer for behandling av søknader om startlån.

NAV Fusa tek imot og behandlar søknader om startlån. På vegne av Husbanken forvalter og videreformidler Stange kommune startlån og tilskudd til etablering og tilpasning. Beskrivelse: Du kan søke om startlån til etablering for bygging av ny bolig og kjøp av.


NAV Meldal, normalt gjennom administrativ behandling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg