fredag den 16. juni 2017

Energikonsulent kea

Vil du være energikonsulent og udarbejde energimærkninger af bygninger? På KEA kan du tage tre kurser indenfor energimærkning . Bliv uddannet som energikonsulent for små bygninger efter Energistyrelsens standarder. Dette giver dig adgang til at mærke bygninger, hvis du ellers opfylder. For at beholde din certificering som energikonsulent , skal du hvert 3. Energikonsulent - Genopfriskningskursus opdaterer din viden indenfor . En energikonsulent udarbejder energimærkning af bygninger, f. Uddannelsen tilbydes på Københavns Erhvervsakademi ( KEA ), . Kontaktperson: KEA Kompetence. På modulet lærer du at rådgive boligejere om valg af energirigtige løsninger og med at igangsætte energiforbedrende projekter i deres bolig.


Du lærer at bruge energimærkningsværktøjet Energyog bliver fortrolig med at analysere en . Tidligere, Energirådgiver hos Selvstændig, Konsulent hos occasus. Bliv i stand til at arbejde med energimærkning. Vi har mange profiler, som alle har bred erfaring med bygherrerådgivning. Beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent på Sjællan Lolland Falster og Møn. KEA - Ny uddannelse sikrer bedre energimærkning af bygninger.


Den nye uddannelse til energikonsulent udbydes fra slutningen af oktober . Velkommen som ny energikonsulent i Energistyrelsens system. Kea jobs tilgængelige i Hundige på Indeed. EMO) hos erhvervsakademiet Dania eller KEA. Afgørelsen er truffet i medfør af § i bekendtgørelse nr.


LKH Rådgivning har udført konsulentbistand bl. KEA Erhvervsakademi for energikonsulent og bedrebolig rådgiver uddannelserne, samt . I samarbejde med Energistyrelsen udbyder Københavns Erhvervsakademi ( KEA ) nu efteruddannelsesmoduler til energikonsulent og . Du finder informationer om kursusdage, priser og. Mads er uddannet Energikonstruktør og bygningskonstruktør fra KEA. Mads tiltræder stillingen som energikonsulent og bygningskonstruktør, . KEA og fungeret om syn- og skønsmand. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 38.


I dag er han landet i et drømmejob som energikonsulent. Jesper Belling læste videre til energiteknolog og supplerede med en bachelor i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg