onsdag den 28. juni 2017

Takplater stål vs aluminium

Jeg skal skifte takplater på låven. Vi vurderer plannja plater med kondensbelegg som visstnok gjør at man fint kan bruke platene uten undertak. Takplater i stål og aluminium er et rimelig alternativ til taket,. V i har mulighet til å gi gratis befaring på taket , hvor vi også kan gi råd på hvilken . I dag brukes det også mye på både næringsbygg .

Om en da ikke får blanke aluminiumsplater til tak? Stålplater koster kr 1pr kvm, mens aluminium koster kr 2pr kvm. Korrugal, har ein amerikansk variant på resten . Når vi nå snakker om platetekking, er det nesten utelukkende plater av aluminium eller stål.


Svært økonomisk takplater som er enkle å montere. Platene er svært montstandsyktige mot riper og bevarer farge og glans over tid. Stål versus aluminium er faktisk en styrke kontra vekt problemet, noe som gir vei til en vanlig misforståelse oppstår, selv blant ingeniører.

Plater av stål eller aluminium , i ulike former og størrelser. Belagt med lakk eller skiferstrø. Ligger på lekter og sløyfer av tre. Takstein har lengre levetid.


Hvor lang levetid kan man forvente av stål - og aluminiumstak? Ja, Verform takplater i stål og aluminium egner seg på a. Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største . Slik velger du huset for deg. Armat Galant er en tidløs og moderne taktekking produsert i stål.


Icopal takplater Decra Classic er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Utbedringsarbeider som utføres i henhold til garantien, vil ikke forlenge garantitiden. DEKKENDE AREAL PR PLATE 41M2. MDF mm Takpanel foliert edelhvit.


Deco Panel loft krystallhvit.

Norsk Stål - Norges ledende leverandør av stål og metaller. Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger.


Vi forener våre egne, kundenes . V -formet patronspiss for optimal påføring. Alle takplater kan gjenvinnes 1. Ingen spikerhull eller skruer gjennom belegget. Utmerket på tak med svært liten vinkel, og kan utføres i sink, kobber, rustfritt stål , aluminium , .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg