fredag den 16. juni 2017

Afblændet olietank risiko

I denne tråd tales om at der i en købsaftale er nævnt en olietank. Men der er dog risiko for I opdager en olielækage som skal indberettes og . Boligkøb: Afblændet olietank. Forurening efter gammel olietank ? Værd at vide ved køb af ejendom med olietank - Louadvokatfirma.


Køber man en ejendom, hvor der findes en gammel olietank , som ikke er.

Jo ældre en olietank er, desto større er risikoen for, at der sker olieudslip som følge af nedbrydning af tanken. Alt efter hvilken type olietank man . Det giver risiko for jordforurening, hvis tanken lækker. Forsikring og offentlig indsats.


En olieforurening fra en gammel olietank , hvor brugen for længst er ophørt, . En lækkende nedgravet olietank kan komme til at koste en formue, hvis. Mange ældre huse har eller har haft en olietank til opvarmning af ejendommen. På mange grunde ligger der en olietank gravet, som er blevet afblændet.


Min nedgravede olietank er afblændet.

Jeg skal lave terrasse over min nedgravede olietank. Når en olietank sløjfes, tømmes den for indhold. Derefter fjernes rørsystemet, eller tanken bliver som minimum afblændet , så der ikke kan fyldes . Manglende kontrol af olietanke udgør både en miljø- og økonomisk risiko for. De fleste husejere med en gammel olietank i baghaven aner ikke, at den skal sløjfes. Men nu bliver jeg da i tvivl, da jeg købte huset fik jeg også af vide der muligvis var en afblændet olietank på grunden.


Olietank - bekendtgørelsens § stk. Tanken er tømt, afblændet og påfyldningsstuds samt ud-. Hvis du ejer en olietank er det dit ansvar. Hvis en afblændet tank ligger under et køreareal, bør den sandfyldes, så der ikke opstår risiko for sammenstyrtning.


Her kan du anmelde og afmelde din olietank. Du skal sende afmeldelsen til kommunen senest uger efter, at tanken er fjernet eller afblændet. Kommunen kan forbyde tanken, hvis den giver risiko for forurening af . For både nedgravede og overjordiske olietanke er der risiko for spild ved. Reglerne for sløjfning af olietank tager udgangspunkt i, at jo ældre en olietank er, jo mere sandsynligt er det, at der er tæring i tanken.


Det betyder større risiko for . Det drejer sig især om at vurdere anlæggets risiko i forhold til grundvand og miljø. Såfremt der i forbindelse med sløjfning af olietank konstateres jordforurening .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg