torsdag den 29. juni 2017

Avtrekksvarmepumpe nibe

Med avtrekksvarmepumpe fra NIBE betaler du kun halvparten for oppvarming og varmtvann, og kanskje enda mindre sammenlignet med en vanlig elektrokjele . Les om hvordan en avtrekksvarmepumpe fungerer og hvordan den gjenvinner energi fra avtrekksluften. Varmepumpen krever minimalt vedlikehold etter igangkjøringen. Du anbefales likevel å kontrollere anlegget med jevne mellomrom.


Jeg har avtrekksvarmepumpe men trenger ny.

NIBE har produktutvalg og kunnskap for at du skal få en avtrekksvarmepumpe som passer akkurat dine behov. Har installert en Nibe 4avtrekksvarmepumpe i passivhus og venter spent på vinteren. Jeg er veldig nysgjerrig på om dette funker like bra . Avtrekksvarmepumpe hentet data fra NIBE F7datablad. Kan dekke kravene for både TEK og TEK . Produktinformasjon NIBE F4er en komplett avtrekksvarmepumpe for boliger med boareal på – 2m², med vannbåren radiatorkr.


NIBE er mar- kedsledende innen avtrekksvarmepumper.

Byggenormene gjelder også ved tilkopling til fjern- varme. Eksempel på avtrekksvarmepumpe (Foto: NIBE ). Hvis matekabelen er skadet, må den kun erstattes av NIBE , servicean- svarlig eller liknende . Her er de oftest stilte spørsmål og svar om NIBE avtrekksvarmepumper, dersom du fortsatt sitter med. Hvordan vedlikeholde en avtrekksvarmepumpe ? En avtrekksvarmepumpe gjenvinner varmen fra brukt luft inne i boligen, og benytter denne varmen til oppvarming av tappevann og frisk luft til . Komplett varmepumpe som gjenvinner energi via avtrekksluften og gir tilbake varme, varmtvann, balansert ventilation og forvarmet tilluft til bolig.


Løsningen de gikk for, er en NIBE F470R avtrekksvarmepumpe. Dette anlegget har ingen utedel, fordi avtrekksvarmepumpa tar energien fra . Ved å installere en avtrekksvarmepumpe betaler du kun halvparten for. Med NIBE avtrekksvarmepumpe er du garantert sikker drift, og du . Høyeffektive F7er spesielt utviklet for å kunne tilfr. Moderne, komplett avtrekksvarmepumpe. NIBE F7er en moderne, komplett avtrekksvarmepumpe som gir varme, varmtvann og ventilasjon.


Styreenheten NIBE SMO er like enkel som den er genial. Ikke nøye deg med bare tilbud fra Nibe.

Med Nibe varmepumpe er du sikret god innetemperatur – hele året. Komplett avtrekksvarmepumpe med innebygget rustfri varmtvannsbereder. NIBE F1har et brukervennlig display som gjør det enkelt å stille inn behagelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg