onsdag den 28. juni 2017

Klistermærke papir

Og hvad hedder dette papir ? Vores firkantede Aark med klistermærker. Da det ikke altid lige rammer ét ark, får du altid flere . Papirklistermærker er velegnede til brug af mærkning af varer, som ikke udsættes for vind og vejr. Vores papirklistermærker kan laves med netop det motiv du . A-etiketter på ark, hvid mat papir , Avery størrelser og mange andre, A-etiketter. Fotopapir AKLISTERMÆRKE i 105g (Glossy) med ark pr.


Er der nogen der ved hvor man kan skaffe sådan noget papir man kan lave klistermærker af? Det er vel bare et stort klistermærke i Astørrelse . Hvidt papir til laser-printere, inkjet-printere og kopimaskiner. Hele ark kopi- og laser etiketter. Jeg er på udkig efter nogle klistermærker , jeg kan sætte på nogle af de.


Du skal blot være opmærksom på at der er tale om mærker af papir. Søg kontorartikler salgssteder , såsom Staples , Office Depot , og Avery for klistermærke papir. Du vil finde premade klistermærker , skabeloner . Det gælder både de populære etiketter og labels, klistermærker på Aeller Apapir , samt Avery fotopapir til inkjet og laser og visitkort du selv kan printe på. Permanent selvklæbende firkantede med afrundede hjørner eller . Vores populære standard- klistermærker bruges til alverdens formål, som fx streetpromotion og. Vi trykker dine klistermærker i den ønskede størrelse.


Der er ingen minimumbestilling. I kataloget finder du alle prøver på både papir - og trykkvalitet. Vi sender dine varer om 2-hverdage. Bestil online I dag og få hurtig levering. Vi printer klistermærker , stickers og labels velegnet til både udendørs og indendørs brug!


Vores klistermærker kan anvendes til mange formål! Fra udskrivning breve til fotos , din Hewlett- Packard (HP ) printer er en lille trykkeri pakket i én kompakt enhed. Sammen med vinyl decal papir og en design.


Hvis der stadig sidder lidt lim eller lidt papir tilbage efter operationen, kan du . Klistermærker kan let komme væk, og værktøjet har du lige ved. Vi kan trykke på vinyl eller papir , så de kan bruges både ude og inde. Jeg har besluttet at lave mine egne klistermærker.


Jeg kan ikke få den størrelse, jeg gerne vil have, hvis jeg bestiller dem færdige. Et klistermærke er et stykke papir eller plastik, påtrykt et billede eller noget tekst og udstyret med lim på bagsiden. Bagpå er der normalt et beskyttelsesark, for at . Vi har sammensat et bredt sortiment af standard papir - klistermærker og labels til virkelig konkurrencedygtige priser. Opret et gratis kundelogin og få .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg