fredag den 30. juni 2017

Universal tablet holder til bil

Smarte bilholdere til din tablet. Fin til montering på din nakkestøtte. Bare rolig der findes også en holder løsning så din tablet kan monteres sikkert i din bil , butik eller på din båd.


Tabletholder til Apple tablets. Disse holdere passer inden for forskellige mål og . Ved tvivl kontakt mig gerne og jeg skal måle for dig.

Underhold dine børn eller bagsædepassagerer på lange bilrejser takket være Trust universelle tabletholder til nakkestøtten i bilen. Beskrivelse: Denne tablet holder er ideel til dig, med to børn på bagsædet. Kan enten bevæges frit eller låses i . Altid stort udvalg i mobiltilbehør og computer og mobil hos Harald Nyborg.


Kompatibel med Apple Ipa Ipad Ipad (Generation 3) samt Samsung Galaxy Tab. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Passer til størrelsen – 10tm. Denne multifunktionelle tabletholder til montering på nakkestøtten i bilen er intet mindre end fantastisk!


Arkon SlimGrip ULTRA universal bilholder med sugekop.

Universal holder til bilen m. Sæt holderne i bilen og undgå at tabletten eller mobilen lander på gulvet. Cellularline Samsung holder til bilen. Sikker og bekvem måde at se film på rejsen.


TULOKO tabletholder er designbeskyttet i hele EU. Produktets fordele: Sikkerhed – tabletholderen er et godt . Vi tilbyder også mobilholder og tabletholder til bil - især nyttig til børn på bagsædet. Egnet til installation, Til bil. Monteres nemt på nakkestøtte til glæde for bagsæde-passagerer. With this universal tablet holder you can now use your tablet in your car.


Attach it to the glass with the suction cup or attach it to. Med denne universal tabletholder kan du nu anvende din tablet i bilen. Fastgør tabletten til forruden med sugekoppen eller til nakkestøtten med den . Med denne iPad holder til bilen kan man sætte en iPad op, i bilen , så man på bagsædet kan se film. UNIVERSAL TABLETHOLDER TIL BILEN. Targus tablet holder til bil.


Tag din tablet med i bilen og monter den på nakkestøtten på sædet foran. Køb Bil tilbehør hos expert - Online tilbud på elektronik og HiFi.

Holder til tablet -pc 7-12. Bordstativ til tablet 7-12. Den sidste bilholder til din iPad Air, som vi kommer til at kigge på her, er denne universale tablet holder , der monteres nemt på nakkestøtten i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg