torsdag den 15. juni 2017

Gammelt skifertak

Det er lange tradisjoner for bruk av skifer på tak i Valdres. Dette er et verktøy alle med gammelt skifertak MÅ ha. Gode skifertak vil derfor kunne. Gammelt skifertak på et kapell i Catalonia i Spania . Deler av undertaket må byttes.


I tilfeller hvor et skifertak skal tekkes om, krever Riksantikvaren at.

Det dreier seg om et gammelt håndverk som det er en ære å videreføre. Nå har huset skifertak som er lagt rett oppå sutaket. Altså, her er ingen backup om det faller av en stein eller to.


Det taket vi ønsker å legge er . Har du et gammelt skifertak bør du sjekke taket og bytte ut gamle fester. Idag kan det også benyttes spesielle skiferkroker til å feste hellene med . Et 1år gammelt seterhus på kvadratmeter på Kruk i Valdres trenger. Der er det også mulig å få med seg et skifertak til huset, eller to .

Husbyggerne var innstilt på å legge skifer på taket, helt til prisen kom. GAMMELT OG NYTT: Det nye bolighuset til Astrid og Andrew måtte få . Relaterte ord: skiferstein, glasert takstein, legge skifer, under tak, skifertak pris,. Taktekker Har gammelt skifertak og flere taksten har begynt å falle ned pga råte. Vi møter den lærenemme håndverkeren mens han reparerer et vakkert gammelt skifertak , på en gård i Åbjør.


Med raske grep, og spesiallaget . En gang sporet han en kjellerlekkasje til et gammelt skifertak fem etasjer lenger oppe. Kraftig nedgang i antall vannskader. Da er vi godt i gang med relegging av skifertak i parkveien i Bodø,.


Så hva slags undertak bør man egentlig benytte under skifer for å sikre lang levetid og god. Et gammelt skifertak har som oftest dårlig isolerte egenskaper. Torvtak og skifertak har lange tradisjoner i norsk byggeskikk.


Skifertak fra gammelt skolehus. Jeg har et tak som jeg gjerne skulle ha byttet noen skifersteiner på. Samt at de løse steinen blir festet.


Opprinnerlig var det kun villskifer eller bruddheller som ble benyttet, men nå er det tilskåret . Demontering og remontering av gammelt skifertak på vernet bygning.

Det gamle taket hang som en hengekøye og det er derfor blitt lagt . Norsk Takfornying i Bergen forteller at de jobber med å se på hvordan man best kan ta vare på skifer. I dag finnes det midler for rengjøring og . Vi har et gammelt skifertak. Vi skal bruke de samme steinene, bare skifte ut plankene de ligger på, evt takpappen under også. Anonymous poster hash: cf0a5. Naturens eget materiale, gammelt håndverk som er solid og dekorativt.


Utallige muligheter både inne, og ute. Kvalitetsprodukter fra Oppdal Sten . Endelig har vi fått skifta ut gammelt skifertak og fått likedan tak på hele barnehagebygget. Arbeidskarene har gjort en kjempeflott jobb, og i dag . Brannsikkerhet må bedres og utskifting av skifertak, trafo, ventilasjon og gamle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg