mandag den 3. juli 2017

Radontiltak i eksisterende bygg

Noen radontiltak i eksisterende bygg er enkle, mens andre krever mer kompliserte løsninger. All reduksjon av radonkonsentrasjon gir helsegevinst – det gjelder . I eksisterende hus kan enkle tiltak i mange tilfeller redusere konsentrasjonen av. Når det foreligger en tiltaksplan for senking av radonnivå i et eksisterende bygg kan avdeling Radontiltak utføre tiltakene.


Eksisterende bygg - utbedring som senker radonnivå.

Schaathun har gjort, eller kanskje holder det rett og slett å lufte jevnlig, og bruke eksisterende ventiler mer. Vi utfører radontiltak ved påvist høyt nivå av radon i bolig, offentlige bygg og næringsbygg. Vi kartlegger årsaken til radonproblemet og utfører de tiltak som. Det kan være vanskelig å forutsi effekten av tiltak mot radon i eksisterende bygninger.


Generelt bør det derfor startes med enkle og billige tiltak. Norsk innemiljøorganisasjon - fagmøte 25. Odd Magne Solheim, Radonor AS.


Inspeksjon i bolig har til hensikt å finne de mest effektive radontiltak for en bestemt bygning.

Enkle tiltak og utbedringer i eksisterende bygg Moderat forhøyede . Vår anbefaling er derfor å legge radonsperre i alle nye bygg. Balansert ventilasjon som et radontiltak i en eksisterende bolig er ikke et anbefalt tiltak med. Rådgiving, Salg av produkter til radontiltak , Salg av . Denne anvisningen viser tiltak for å redusere konsentrasjonen av radon i eksisterende bygninger. Anvisningen beskriver også metoder for å måle radon og . I mange tilfeller er det enkle tiltak som skal til for å redusere konsentrasjonen av radon i eksisterende bygninger. Men dersom det ikke hjelper . Avdeling Radontiltak utfører de fleste bygge- og ventilasjonstekniske tiltak mot radon i store deler av landet.


Tiltak utføres i eksisterende bygg , nybygg og rehab. Radontiltak i eksisterende bygg kan fortone seg litt annerledes enn i nybygg, men er like viktig i forhold til beskyttelse mot giftig radongass. Radonprodukter: Se vårt utvalg av produkter innen radontiltak.


Radonlab er godkjent for ansvarsrett innen tilta. Radonsperre brukes forebyggende i bygg mot skadelig radongass. Vi utfører prosjektering av radontiltak i nybygg og eksisterende bygg og bolig.


Evaluering av TEKfor eksisterende bygg og anbefalinger. Forurenset grunn ved bygge- og gravearbeider.

Det er umulig å foreta radontiltak iht. Tiltak i nybygg, eksisterende bygg , kommunale bygg. Ved å gjøre radontiltak vil nivået kunne reduseres vesentlig.


Her vil det variere litt fra bygg til bygg hva som er mest hensiktsmessig, men. Vår avdeling Radontiltak utfører de fleste bygge- og ventilasjonstekniske tiltak mot radon i store deler av landet. En tolags LD-polyethylenmembran armert med ekstra sterkt nett av polyestertråder for å gi høy strekk og rivestyrke.


Rehabilitering av eksisterende bygg er også svært aktuelt. Heldigvis pågår det kontinuerlige radontiltak. VI GJØR RADONINSPEKSJON I DIN BOLIG.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg