tirsdag den 25. august 2015

Tørt hår tips

Hvis du er plaget med tørt , skadet og brusete hår (farget, stripet, grått etc.) hjelper det med ma. TØRT HÅR : Dette er noe mange sliter med - spesielt om sommeren! Flønes har derfor et tips for å reparere ødelagt sommerhår.


De fleste av oss sier ikke nei, takk til å bli kvitt slitte tupper, tørt hår og mangel på glans. Så når hårprodukter lover å kurere akkurat dette, .

Disse fem hårtipsene bør du få med deg om håret er tørt og livløst. Knepene som redder håret ditt. Det finnes håp for vanskelig vinterhår. Her er ekspertenes beste tips. Tips mot slitt og bleket hår.


Ved kjemisk skadet hår vil håret være tørt , porøst, splittet og mangle glans og spenst. Det vil også være vanskelig .

Massér produktet inn i tørt hår og hodebunn. Varm oljen opp med en føner, så trekker seg bedre inn. La dette være i - minutter, eller enda . Visste du at tørt hår og tørr hodebunn har en sammnenheng?


Det går an å ha fet hodebunn og tørt hår , men ikke motsatt, fastslår Plusstid-ekspert Lise Holm-Glad. Yoga og musikk – tips og spillelister. Jeg har, og har alltid hatt, ganske tørt hår.


Håret mitt er også tykt, men ganske mye fall i det, men det er ikke slitt, bare tørt. Silkemykt hår er vakkert og føles godt å ta på. Heldigvis kan nesten alle typer hår raskt gå fra tørt , sprøtt og uhåndterlig til mykt og glansfullt.


Selv om du har tørt hår , bør du styre unna oljer og produkter som . NISIM Shampoo for normal til tørr hodebunn og tørt hår 240ml. Det er en kjent sak at håret blir tørt og slitt etter sommeren. Nikita Hair frisørsalong for gode råd og tips til håret ditt!


Regner med at det ikke bare jeg som synes at håret kan være litt tørt om dagen!

Mens det er sol, klor og saltvann som . Vasker du håret ditt for ofte, så blir det tørt og igjen fort kan bli fett. Så kutt ned på vasken, la håret hvile og ikke overdriv. Her finner du mange tips til hvordan du får mer volum i håret.


Når håret er helt tørt , kan du massere hodebunnen med fingertuppene for . Frisørens tips til hjemmepleie: En kur en. Slik styler du grått og tørt hår !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg