torsdag den 13. august 2015

Øvre eiker kommune kart

Geodataavdelingen utfører tjenester innen kart - og oppmåling. Utgangspunktet for kartløsningen er et grunnkart. I tillegg til dette kan det velges forskjellige kartlag for å vise detaljert . Kart levert av: Norsk Polarinstitutt. Informasjonen er hentet fra offentlige registere og er ikke kvalitetssikret av .

Tidligere kart over sperret terreng kan lastes ned her. Kart over Dritartjenn, med indre del av Tryterudvassdraget. Det er ved bygningsseksjonens avdeling for kart og oppmåling ledig stilling som . Relevant og pålitelig informasjon om norske barnehager.


Dataene er innrapportert av barnehagene og kommunene hvert år, og kvalitetssikret av . Grensene for naturreservatet går fram av kart datert Klima- og. Med ArcGIS kan du koble data mot kart for å se nye sammenhenger og ta bedre beslutninger. Landbrukskontoret sender nemlig ut gårdskart som viser .

Koordinater, bruksområder og gateadresser. Buskeru med kart , geografisk plassering. Det omsøkte området er 1daa og fremgår av kart i høringsvedlegget. Uttaksområdet er i vedtak av 19. Statens kartverk har nettsider med kart , opplysninger om stedsnavn og andre.


Det er utarbeidet et eget kart for Kongsberg kommune. Lindum drifter Mile gjenvinningsstasjon i Mjøndalen for RfD. Finn frem til Mile og se våre åpningstider.


Kan benyttes av alle innbyggere i Drammensregionen. Gamle kart fra Kart - og geodatatjenesten i Drammen kommune. Generalkart Gradteigskart Gradteigsmålinger Grevskapsmålinger Høyfjellskommisjonen Jegerkorpskart - Norge 267. Nedre Eiker kommune , Øvre Eiker og Mo- dum2.


Nærmere opplysninger med kart er vedlagt. NVE faresonekart for skred til Lærdal kommune. Marin grense og tidligere havdekte områder. Hvem bør vinne årets kulturpris?


Eiker kommune har valgt å gjennomføre en analyse av sine tekniske arkiver i forkant av digitalisering.

Kunden skriver: Arkivanalysen har . Fosseteråsen i Øvre Eiker kommune er blant de nye. I tillegg kommer en mindre utvidelse av Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark i Snåsa kommune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg